Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Afrikai sertéspestis

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. december 31. 11:00
Afrikai sertéspestis
Gyula város jegyzőjének tájékoztatója

TÁJÉKOZTATÁS A BÉKÉS MEGYEI KORMÁNYHIVATAL VADDISZNÓKBAN MEGÁLLAPÍTOTT AFRIKAI SERTÉSPESTIS BETEGSÉG MIATT FERTŐZÖTT TERÜLET KIJELÖLÉSE ÉS INTÉZKEDÉSEK ELRENDELÉSE TÁRGYÁBAN KIADOTT HATÁROZATÁRÓL

Ezúton tájékoztatom Gyula Város lakosságát, hogy a Békés Megyei Kormányhivatal megyei főállatorvosa 2019. december 23. napján, BE/23/11-42/2019. ügyiratszám alatt határozatot (a továbbiakban: határozat) adott ki a vaddisznóban megállapított afrikai sertéspestis betegség elsődleges előfordulása miatt, melyben Gyula közigazgatási területe is fertőzött területként került megjelölésre.

A határozat részletesen tartalmazza az állattartók kötelezettségeit is, melyek egyrészről az állattartás és takarmány elhelyezés körülményeit, másrészről a hatósági állatorvos számára történő adatszolgáltatási kötelezettségeket érintik. A határozat teljes terjedelemben megtalálható Gyula Város hivatalos honlapján a www.gyula.hu címen.

Tisztelettel kérem a sertéstartók együttműködését a határozat figyelmes áttanulmányozásában és az abban foglalt intézkedések megtételében!

Gyula, 2019. december 30.

Dr. Csige Gábor

 

                         

 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)