Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karácsonyi ünnepséget szervezett a gyulai családsegítő központ

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2019. december 19. 11:30 • Frissítve: 2019. december 19. 13:30
Karácsonyi ünnepséget szervezett a gyulai családsegítő központ
Az eseményen cipősdobozba csomagolt ajándékokkal kedveskedtek a gyerekeknek
Karácsonyi ünnepséget tartott a gyulai önkormányzat, a Gyulai Családsegítő Központ és Gyermekjóléti Szolgálat és a gyulai baptista gyülekezet december 18-án. Az eseményen ajándékcsomagokkal kedveskedtek a megjelent gyerekeknek.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Pflaum Mária óvodai és iskolai szociális segítőtől megtudtuk, nyolcvanegy gyulai iskolás volt hivatalos a programra, ahol olyan ajándékcsomagokat kaptak, amelyekben a ruháktól az édességeken át a játékokig mindenféle karácsonyi meglepetés volt. A gyerekeket emellett kézműves-foglalkozással, színezőkkel és számos kreatív tevékenységgel várták.

Görgényi Ernő polgármester köszöntőjében arról beszélt, hogy a hasonló események megszervezéséhez együttműködésre van szükség. Kiemelte: a legfontosabb, hogy az ünnepeket azokkal töltsük, akiket a legjobban szeretünk. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Kiss Szabolcs, a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének vezetője beszédében felidézte azt az időszakot, amikor ő maga is a gyulai családsegítőben dolgozott. Elmondta, hogy a tízéves időszakra nagyon büszke, és az ott megrendezett karácsonyi ünnepségek azóta is emlékezetesek a számára. 

– Nem szabad elfeledünk, hogy a karácsony a szeretetről szól. Arról, hogy megfelelő időt és szeretetet adjunk a családunknak, ennél nincs fontosabb – mondta az intézményvezető, aki a dolgozók egész éves munkáját is megköszönte.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A köszöntők után Merényi Zoltán, a baptista gyülekezet lelkipásztora beszélt a gyerekekhez. A lelkész egy vallásos történeten keresztül igyekezett közelebb hozni a karácsonyt a megjelentekhez.

Az esemény végén zenével és az ajándékok átadásával lepték meg a résztvevőket.

 
 
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)