Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karácsonyi koncertre vár az Erkel Ferenc Vegyes Kar

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. december 18. 13:00
Karácsonyi koncertre vár az Erkel Ferenc Vegyes Kar
Programajánló

December 21-én, szombaton 18 órától karácsonyi koncertet ad az Erkel Ferenc Vegyes Kar

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Könyvtár

December 20-án, pénteken 17 órától Kukár Barnabás Manó etiópiai úti beszámolójával folytatódik a Világjáró gyulaiak sorozat. A József Dezső Szakkör és a Boróka Kulturális Egyesület közös tárlata január 17-ig tekinthető meg.

Vigadó

December 21-én, szombaton 18 órától karácsonyi koncertet ad az Erkel Ferenc Vegyes Kar. Az eseményen közreműködik az Alföldi Quartet, valamint Gál Csaba és Tokai Ágnes művésztanárok. A belépés ingyenes.

Kamaraterem

December 18-án, szerdán 19 órától Sírdogál a gyermek Isten címmel ad koncertet a Tercina együttes. A jegyár 1900 forint.

Zeneiskola

December 18-án, szerdán 18 órától karácsonyi koncertet ad az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola. A belépés díjtalan.

Városi advent

December 22-én, vasárnap 15.30-tól a Napsugár Bábszínház tart előadást a Harruckern téren, és a Hanta-Banda zenekar is színpadra áll. A gyertyagyújtás után, 17 órától az evangélikus templomban rendeznek adventi orgonakoncertet.

Városháza

Január 1-jén, szerdán 17 órától a Gyulai Kamarazenekar ad koncertet a polgármesteri hivatal dísztermében. A belépés ingyenes.

Szilveszter

Szilveszteri utcabált rendeznek a Bols Café előtt, ahol 11 órától 15 óráig, majd 16 órától 23 óráig svédasztallal várják az érdeklődőket. A részvétel ingyenes. 18 órától utcabált rendeznek az Eszperantó téren. Retródiszkót és sörkóstolást tartanak a gyulavári kastélyban, ahol az Ambrus György mesterszakács által készített vacsorával és tízféle csapolt sörrel várják az érdeklődőket. A zenét DJ Penge szolgáltatja, a belépő 12 500 forint. Szilveszteri mulatságot tartanak a Vigadóban 20 órától, az eseményen vacsorával és éjféli menüvel várják az érdeklődőket, a hangulatról a Grund zenekar gondoskodik. A belépő 13 ezer forint.

Tájvízház

Gugolya MártaSzathmári DorinaSzabó Tímea AnitaKokavecz JuliannaSzabó ÉvaDeli BoglárkaMedvegy-Andelic Marija és Csiffáry Zsuzsanna Vintage karácsony című tárlatát január 6-ig nézhetik meg az érdeklődők.

Gyulai vár

Marosán György hagyatékából álló, A háromszögház kincsei című kiállítás január 12-ig tekinthető meg a vár múzeumpedagógiai termében.

Gyulavári kastély

A Gyulavári Kézimunka Szakkör Fonalvarázs című tárlatát január 31-ig nézhetik meg az érdeklődők.

Kohán Képtár

A Székely Aladár Fotóklub Harmincöt évesek lettünk! című kiállítása január 26-ig tekinthető meg.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)