Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Válassz ajándékot az IQ-ban!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2019. december 06. 15:00
Válassz ajándékot az IQ-ban!
Számos sikerkönyv, gyerekjáték és ajándéktárgy közül válogathatunk

Az ünnepek közeledtével sokaknak okoz fejtörést, hogy milyen ajándékkal lepjék meg családtagjaikat, barátaikat. A Kossuth téren található IQ Könyvesbolt segíthet a döntésben, hiszen az üzletben több mint tíz éve számtalan sikerkönyv, klasszikus és akciós kötet mellett vásárlási utalványokat, gyerekjátékokat, naptárakat és határidőnaplókat is árulnak.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna üzletvezető lapunknak kiemelte: a boltban számos sikerkönyv közül válogathatnak a vevők, többek között Frei Tamás, Bödőcs Tibor, Náray Tamás műveit és Laurent Obertone Gerilla című kötetét ajánlotta a vásárlók figyelmébe. Az üzletben akciókkal is várják a betérőket, több kedvezményes árú könyv is található a polcokon.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Gyerekkönyvekből szintén óriási a választék, babáknak, óvodásoknak, kisiskolásoknak és kamaszoknak is választhatunk megfelelő kiadványt. A nagy kedvencek, Bartos Erika, Berg Judit és Kádár Annamária könyvei mellett a klasszikusok is megvásárolhatók az IQ-ban. A boltban ezenkívül különböző méretű és típusú földgömbök, puzzle-k, diavetítők, diafilmek, legók, társasjátékok és ismeretterjesztő kártyák kaphatók, sőt, akár a szánkót is beszerezhetjük náluk.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Térképekből, fali-, asztali és öröknaptárakból, noteszekből és határidőnaplókból szintén széles a kínálat, így biztosan találhatunk számunkra megfelelőt. A klasszikus karácsonyi üdvözlőlapokat, képeslapokat és dísztasakokat ugyancsak beszerezhetjük a kereskedésben, és ha időt akarunk spórolni, akár díszcsomagolást is kérhetünk.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Az IQ-ban egy budapesti iparművész dísztárgyai is megvásárolhatók, a porceláncsengettyűk és a díszgömbök a fenyőfa és a lakás dekorálására is kiválók.

Az üzletvezető elmondta: ha valaki bizonytalan abban, mit vásároljon, szívesen adnak tanácsot. Hozzátette: ha valami épp nincs az üzletben, rövid határidővel beszerzik. Azt is megjegyezte, hogy akik a mozgóárusok helyett a gyulai boltot választják, helyben adózó vállalkozást támogatnak.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

A Kossuth tér 2. szám alatti bolt téli időszakban hétköznapokon 10–18 óráig, szombatonként 9–15 óráig, vasárnaponként 9–12 óráig tart nyitva. Érdeklődni a 06-66-468-558-as telefonszámon, a gyula.iq@gmail.com e-mail-címen vagy az IQ Könyvesbolt Gyula és Orosháza Facebook-oldalon lehet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)