Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Téli gumiabroncsokkal és szervizzel segítették a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2019. november 12. 19:09
Téli gumiabroncsokkal és szervizzel segítették a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt
Eddig 75 alkalommal segített a koraszülőttmentő

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

A Bridgestone Magyarország Kft. téli gumiabroncsokkal, békéscsabai partnere, a Csaba Gumiszerviz Kft. szervizzel segíti a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány munkáját – közölte Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a szervezet elnöke kedden sajtótájékoztatón.

Károlyi Kata, a Bridgestone Magyarország Kft. marketingvezetője elmondta: a szervezetre a cég tatabányai gyárának egyik munkatársa hívta fel a figyelmüket. Kifejtette: a kft. elkötelezett a közlekedésbiztonság iránt, ezért úgy döntöttek, téli abroncsokkal támogatják az alapítványt. Hozzátette: az adomány értéke mintegy 150 ezer forint.  

Nagy Attila, a Csaba Gumiszerviz Kft. résztulajdonosa bejelentette: a koraszülöttmentő gumiabroncsait télen-nyáron ingyen cserélik le.

Abdulrahman Abdulrab Mohamed hangsúlyozta: nagy segítséget jelent az alapítványnak minden támogatás, hiszen a mentőautó működtetése évente 25–30 millió forintba kerül.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Kérdésünkre közölte: a koraszülöttmentő májusi üzembe helyezése óta 75 riasztás érkezett hozzájuk, többek között Kevermesről, Kisdombegyházáról, Szeghalomról és Békésszentandrásról. Hozzátette: az Országos Mentőszolgálat is többször kért tőlük segítséget, legutóbb Mezőberényből kellett a gyulai kórházba szállítaniuk egy koraszülöttet.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a szervezet közhasznú alapítvánnyá vált, ami könnyebbséget jelent az adományozásnál, hiszen igazolást tudnak adni a vállalkozóknak.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)