Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hétvégén is napos idő várható

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2019. október 25. 17:06
Hétvégén is napos idő várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Szombaton napos, alapvetően csapadékmentes idő lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 25 fok között valószínű, csak néhol lehet ennél hűvösebb az idő.

Szombaton éjszaka, hajnalban átmenetileg több helyen párássá, foltokban ködössé válik a levegő, gyenge szitálás is előfordulhat. A Dunántúlon déli szél várható, másutt gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 4 és 10 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken akár gyenge talaj menti fagy is kialakulhat, illetve a magasabban fekvő helyeken, tópartokon 10 fok feletti értékek is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 20 és 25 fok között valószínű, csak néhol lehet ennél hűvösebb az idő.

Vasárnapra virradóra is többfelé tartósan megmaradhat a köd. A ködös tájakon helyenként szitálás előfordulhat. Másutt viszont napos idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet 3–11 fok között várható. A legmagasabb hőmérséklet a napos tájakon 20 és 24 fok között valószínű, a tartósan ködös, felhős területeken több fokkal ez alatt marad.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)