Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hazai pályán javíthat a férfi kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. október 18. 16:00
Hazai pályán javíthat a férfi kézilabdacsapat
A Gyulai SE együttese a HC Szarvas gárdáját fogadja október 20-án

A Békés megyei kézilabda-bajnokság negyedik fordulójában a Gyulai SE csapata a Szarvasi HC együttesét látta vendégül október 20-án. A fürdővárosi gárda hazai pályán szeretné kozmetikázni bajnoki szereplését.

A csapatépítés az első számú cél a fürdővárosban

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A fürdővárosi együttes nem kezdte jól a bajnokságot, hiszen mindhárom eddigi mérkőzésén elveszítette. A Kiri Csaba vezette együttes megfiatalodott kerettel vágott neki a kiírás küzdelmeinek, így a cél elsősorban a csapat tagjainak összeszoktatása.

– Egy teljesen megfiatalított kerettel álltunk neki a mostani szezonnak, egyelőre azonban a csapatépítés az elsődleges cél, illetve a tisztességes helytállás a jóval rutinosabb ellenfelekkel szemben. Azért dolgozunk az edzéseken, hogy minél jobban összeszokjon a csapat, hiszen többen más klubokból tértünk haza – mondta el a vezetőedző.

A két gárda a tavalyi bajnokságban többször is találkozott egymással, az idei sorozatban pedig már rögtön a második fordulóban szembe nézett egymással a két gárda. Az idei sorozat első párharcán a kondorosi fél átszáguldott fürdővárosi ellenfelén.

– A szarvasi csapat orosházi játékosokkal erősített kerete egyelőre magasabb játékszínvonalat képvisel, de mindenképp törekszünk a lehető legjobb eredményre a hétvégi mérkőzésen – értékelt Kiri Csaba.

A Gyulai SE csapata 14 órakor kezdi meg derbijét a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)