Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Durkó Károly: egyértelmű siker, hogy a Gyulai Városbarátok Köre három mandátumot szerzett

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. október 14. 00:35
Durkó Károly: egyértelmű siker, hogy a Gyulai Városbarátok Köre három mandátumot szerzett
A Városbarátok elnöke szerint Vigné Fábián Diána megfelelően fogja képviselni a törökzugi és ajtósfalvi lakosokat

Egyértelmű siker, hogy a Gyulai Városbarátok Köre három mandátumot szerzett az önkormányzati választásokon – fogalmazott Durkó Károly, a szervezet elnöke és önkormányzati képviselője, aki a polgármesteri és képviselői címért is megmérettette magát. A Városbarátok jelöltje, Vigné Fábián Diána magabiztosan nyert az 5. számú választókörzetben.

durkó károly (jobb oldalon) értékelte a választások eredményét

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Durkó Károly megköszönte a gyulai választóknak, hogy éltek a szavazati jogukkal, és külön is köszönetet mondott azoknak, akik a Városbarátok jelöltjeire voksoltak.

Köszönetet mondott továbbá a szervezet jelöltjeinek, azoknak, akik a szavazókörökben képviselték a Városbarátokat, valamint mindenkinek, akik segítették a kampányt.

Hangsúlyozta: Vigné Fábián Diána az egyesület tizennyolc éves történetében elsőként szerzett egyéni választókerületben mandátumot, de történelmi pillanat az is, hogy a Gyulai Városbarátok Körének három képviselője jutott be a fürdővárosi grémiumba, ez pedig egyértelmű siker.

Vigné Fábián Diána kiemelkedő eredménnyel zárt az 5. számú választókerületben, ennek kapcsán Durkó Károly megjegyezte, hogy a frissen megválasztott képviselő rendkívül megnyerő, empatikus személyiség, aki elnyerte a lakosok szimpátiáját is.

– A törökzugiak és ajtósfalviak egy olyan embert találtak az ő személyében, aki nagyon értékes, megfelelően tudja képviselni az ott élőket, és a körzet fejlődéséért fog dolgozni.

A Városbarátok képviselője elmondta: örül annak, hogy a polgármesteri tisztségért folytatott harcban sikerült megszereznie a második helyet, majd gratulált Görgényi Ernő polgármesternek a győzelemhez.

Hozzátette: abban bíznak, hogy a város élete visszatér a nyugodt kerékvágásba, hiszen tovább akarnak dolgozni a fejlődésért és a további sikerekért.

A szavazatok 90,51%-os feldolgozottságánál elmondható, hogy Durkó Károly és Szalai György – ugyanúgy, mint öt évvel ezelőtt – kompenzációs listáról kerülnek be a képviselő-testületbe.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)