Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Veretlenül menetelnek az Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. szeptember 24. 15:30
Veretlenül menetelnek az Amazonok
WSH Palmfood Tolna-Mözs–Gyulai Amazonok 1-1 (0-1)

Az NB I.-es futsalbajnokság 3. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a WSH Palmfood Tolna-Mözs együtteséhez utazott szeptember 22-én. A remekül rajtoló gyulai gárda a szezon folytatásában is szerette volna megőrizni remek formáját.

Fülöp diána remekül irányítja csapatát

Fotó: Tóth László

Gyulai Amazonok: Palócz M., Fülöp D., Molnár Á., Kurai N., Balogh N.  Csere: Sovány L., Bartha B. és Szerb K. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A két gárda kiválóan ismeri egymást, hiszen a tavalyi kiírásban háromszor is találkozotak. A legutolsó derbin 3-3-as döntetlenre végeztek egymással a riválisok, amely megmutatta, hogy nincs sok különbség a két gárda között. A gyulai együttes kiválóan kapta el a rajtot, hiszen mindkét eddigi ellenfelét felülmúlta, a szekszárdi csapat azonban egy győzelemmel és egy vereséggel nyitotta az új évadot.

A soros párharcot mindkét együttes nagy elánnal kezdte. A hazai alakulat szépen felépített támadásokkal operált, míg a fürdővárosi gárda veszélyes kontráival próbálta magához ragadni a vezetést. A gyulai nyomás a 7. percben érett góllá, amikor Fülöp Diána szabadrúgásból vette be a tolnai együttes kapuját. 0-1.

A második játékrészben felváltva forogtak veszélyben a kapuk, hol Horváth Hanna és Szalkai Kitti lövése csattant a kapufán vagy hullott Palócz Mónika kezébe, a hol pedig Sovány Liza és Balogh Noémi lövései süvítettek el a tolnai kapu mellett. A két gárda igyekezett mindent egy lapra feltenni a pontszerzés érdekében, de a lassan fogyatkozó vendégek kezdtek lelassítani a félidő közepére. A szekszárdiak ki is használták a Molnár-csapat gyenge időszakát, Szalkai Kitti a 30. percben kiegyenlítette a találkozó állását. 1-1.

A gyulai csapat azonnal nagyobb iramra kapcsolt, ám a tolnai gárda is igyekezett begyűjteni otthonában a győzelemért járó pontokat. A színvonalas és látványos összecsapáson azonban több gól már nem esett, így a két nagyot hajtó gárda kénytelen volt megosztozni a pontokon.

– Igazságos eredmény született, véleményem szerint ma egyik csapat se nyújtott többet a másiknál. Fordulatos találkozó volt, a kapusok is remek formát fogtak ki, talán az egyéni villanások hiányoztak mindkét oldalról. Csapatunkban többen is kisebb sérüléssel bajlódnak jelenleg, de igyekszünk helyre rázni magunkat és folytatni az elkezdett utat – értékelt Molnár Zoltánné, a Gyulai Amazonok vezetőedzője.

A Gyulai Amazonok csapata veretlenül menetel a bajnokságban, a következő fordulóban pedig az Astra Kiskunfélegyházi Bulls FC együttesét látják vendégül.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)