Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Leadta az ajánlóíveket a Gyulai Városbarátok Köre

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2019. szeptember 03. 16:10
Leadta az ajánlóíveket a Gyulai Városbarátok Köre
A civil szervezetnek készül a programja is

Szalai György, Durkó Károly, Vigné Fábián Diána és Csige Gábor

Fotó: Gyulai Városbarátok Köre

A Gyulai Városbarátok Körének jelöltjei múlt pénteken átadták az őszi önkormányzati választáson való induláshoz szükséges ajánlóíveket a Gyulai Helyi Választási Iroda vezetőjének – tájékoztatta lapunkat keddi közleményében a civil szervezet elnöksége.

Közölték: Csige Gábor jegyző Vigné Fábián Diánától, a Városbarátok Törökzugban és Ajtósfalván induló képviselőjelöltjétől, Durkó Károly polgármesterjelölttől, valamint Szalai Györgytől, a szervezet Románvárosban, Újvárosban és Kisökörjárásban induló képviselőjelöltjétől vette át az ajánlóíveket. Hozzátették: az aláírások gyűjtését hétvégén is folytatták.

„Köszönjük, hogy sokan támogatnak, értenek és szeretnek minket! Mi, civilek, támogató szervezeteinkkel együtt (LMP, Társadalmi Egyesülések Békés Megyei Szövetsége, Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete) a változásért és a városért dolgozunk. Hisszük, hogy a gyulaiak összefogásának, a Városbarát-jelöltek támogatásának lesz eredménye az önkormányzati választáson” – írták.

„A következő napokban is folytatjuk a párbeszédet. Készül a Városbarát-program is, amelyhez már sok javaslatot figyelembe vettünk” – fogalmaztak.

A közleményben emlékeztetnek: az 1-es számú választókerületben Durkó Károly indul, aki a Városbarátok polgármesterjelöltje is egyben. A 2-es számú választókerületben Rácz Attila, a 3-as számúban Dinya Imre, a 4-es számúban Székely Árpád, az 5-ös számúban Vigné Fábián Diána, a 6-os számúban Debreczeni László, a 7-es számúban Fáskerti György, a 8-as számúban Szalai György, a 9-es számúban Metz János, a 10-es számúban Balogh József lesz a szervezet képviselőjelöltje.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)