Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Néhány nap, és kezdődik az iskola

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2019. augusztus 31. 13:29
Néhány nap, és kezdődik az iskola
1856 diáknak csengetnek be Gyulán, az állami fenntartású köznevelési intézményekben

A Dürer-iskola tanévnyitója 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Összesen 1856 diák kezdi meg a tanévet szeptember 2-án Gyulán, az állami fenntartású köznevelési intézményekben – közölte lapunkkal megkeresésünkre a Gyulai Tankerületi Központ.

Mint írták, a négy gyulai, állami fenntartású általános iskolába összesen 170 elsős, míg az Erkel Ferenc gimnáziumba 108 kilencedik évfolyamos tanuló iratkozott be.

A Dürer Albert általános iskolában 54, a Bay Zoltán tagintézményben 24, az Implom József általános iskolában 60, az 5-ös számú általános iskolában 32 elsős kisdiák ül be az iskolapadba.

A szeptemberben induló tanév 2020. június 15-ig tart, a gimnáziumok utolsó évfolyamán pedig 2019. április 30-a az utolsó tanítási nap. Őszi szünetre október 26. és november 3. között mehetnek a tanulók, míg a téli vakáció december 21-től 2019. január 5-ig tart. A tavaszi szünet 2019. április 9-én kezdődik és április 15-én ér véget. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

A közleményben emlékeztetnek: a Erkel-gimnázium intézményvezetői pályáztatása eredményesen zárult a nyár folyamán, augusztus 22-én Zámori Ida ünnepélyes keretek között vette át Budapesten ötéves intézményvezetői megbízását Bódis József oktatásért felelős államtitkártól.

A Gyulai Tankerületi Központ arról is tájékoztatott, hogy a Dürer Albert általános iskola intézményvezetői feladatait a szervezeti és működési szabályzat alapján Csontosné László Anikó intézményvezető-helyettes látja el a távozó Zámori Ida helyett.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)