Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nyárzáró partira várnak a gyulai várkertben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. augusztus 28. 13:00
Nyárzáró partira várnak a gyulai várkertben
Programajánló

Augusztus 31-én, szombaton nyárzáró partit tartanak a várkertben

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Nyári Korzó

Augusztus 30-án, pénteken 20 órától Kangoo Night címmel tart bemutatót Palkó Noémi a Harruckern téren. 21 órától az Indigó zenekar koncertezik a várkertben. Augusztus 31-én, szombaton 18 órától a Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub bemutatóját láthatják az érdeklődők, majd Bodrogközy Rita ad koncertet a gyerekeknek. Aznap 21 órától nyárzáró partit tartanak a várkertben, ahol Ravasz AttilaMult Róbert és Kocsis József zenél.

Művelődési központ

Szeptember 5-én, csütörtökön 18 órakor nyílik meg Sándor László fotókiállítása, amelynek a címe Ami sötétben villan: káprázat, Ami fényben villan: jelenés. A tárlatot Kukár István nyitja meg, közreműködik az Illúzió zéró zenekar. A Gyulai Nyári Művésztelep zárókiállítását szeptember 3-ig nézhetik meg az érdeklődők.

Patrióta Sörterasz

Augusztus 29–31. között a Patrióta Gyulai Kisvendéglő teraszán mutatkozik be az ország első biosörfőzdéje, az Elixbeer. Csütörtökön sörkóstolóval indulnak a programok, pénteken és szombaton sörvacsorával és élő jazz-zenével várják a vendégeket. Asztalt foglalni a +36-30/604-2304-es telefonszámon lehet.

Szent Miklós park átadóünnepsége

Szeptember 2-án, hétfőn 16 órakor kezdődik a Szent Miklós park átadóünnepsége a Gyulai Vonósnégyes előadásával. 16.15-kor Téglás Ferenc és zenekara zenél, majd 16.30-kor az Energy Dance Cool tart táncbemutatót. Fellép még a Royal Dixieland Band, és Gyula Város Egyesített Óvodájának csöppségei is táncolni fognak. A hivatalos átadó 17 órakor kezdődik. A délután folyamán családi programokkal várják az érdeklődőket.

Kohán képtár

Augusztus 30-án, pénteken 17 órakor nyílik meg Kukár István 43 KinK című kiállítása. A tárlatot a 3T Csoport nyitja meg.

Tájvízház

Balogh Ferencné népviselet-készítő és népi kézműves A pendelytől a gatyaszárig című tárlatát szeptember 8-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Gyulavári kastély

Kukár István Tájak című tárlatát szeptember 20-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Százéves cukrász

Varga Boldizsárné Kovács Éva gobelinjei a hónap végéig tekinthetők meg a cukrászda galériájában.

Könyvtár

Szeptember 6-án 18 órától folytatódik a Szent László Baráti Kör előadás-sorozata. A városi könyvtár előadótermében Matek Kamill tart előadást Sumér, szkíta, hun, avar, magyar címmel. Ezen belül pedig kiemelt témakörként szerepelnek a vonatkozó iraki kutatások, a szkítákkal összefüggő indiai és dél-amerikai expedíciók, a kínai–hun kapcsolódások, valamint őseink szent helyei a Ley-vonalak mentén.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)