Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Volt egyszer egy… Hollywood

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. augusztus 14. 17:00
Heti premier a Center moziban a Volt egyszer egy… Hollywood
Augusztus 15–21. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

heti premier a center moziban a volt egyszer egy... hollywood című amerikai krimi

Forrás: imdb.com

Heti premier a Center moziban a Volt egyszer egy… Hollywood (amerikai krimi)  14.45, 17.30, 20.30-kor szinkronosan, 20.15-kor eredeti nyelven. 1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is.

15.30, 16.30 és szombaton, vasárnap 10.45-kor Angry Birds 2. -  A film (szinkr. finn-amerikai animációs) 3D! A madarak még mindig dühösek. Madársziget boldog lakói, és köztük a három jómadár, Piros, Chuck és Bomba mindig jót akar, és jó kedvre vágyik, de valami folyton közbejön, ami miatt kénytelenek csúzlit ragadni, és nagy dúlva-fúlva harcba szállni. Szerencsére nekik az áll jól, ha dühösek.

16.45-kor Az oroszlánykirály (szinkr. amerikai családi) 3D! Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Ám nem mindenki örvend az új oroszlánkölyöknek. Zordon, Mufasa fivére elveszítette helyét a trón várományosaként, így tervet sző. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két újonnan lelt barát segítségével kell majd eligazodnia a felnőtté válás útján, s végül visszafoglalnia, ami törvényesen megilleti.

14.30 és szombaton, vasárnap 11.00-kor A kis kedvencek titkos élete 2. (szinkr. amerikai animáció) 3D! A 2016-os kasszasiker folytatása arról, mit művelnek kedvenceink minden nap, miután mi elmentünk munkába vagy iskolába. Az első rész produkálta az eredeti vígjátékok közül a legjobb nyitó bevételt, a nem animációs filmeket is beleértve.

 

a jó srácok című amerikai vígjáték

Forrás: imdb.com

15.00, 19.00, 20.45-kor Jó srácok (szinkr. amerikai vígjáték) PREMIER! Amikor meghívják élete első csókbulijába, a 12 éves Max bepánikol, mert nem tudja, hogy kell csókolózni. Valami útmutatásra szomjazva Max és a legjobb barátai, Thor és Lucas úgy döntenek, hogy bevetik Max apjának drónját – amihez Maxnek tilos hozzányúlnia –, és kilesik a szomszédban smároló tinédzser párt. Ám amikor a dolog bődületesen rosszra fordul, a drón tönkre megy, márpedig muszáj kicserélni, mielőtt Max apja hazaér a munkából. A srácok kétségbeesésükben ellógnak a suliból, és belevágnak eposzba illően gigászian rossz döntésekkel tarkított odüsszeiájukba, melyben véletlenül ellopott drogtól kezdve paintball csatán át a zsaruk és félelmetes tinilányok elől való menekülésig van minden, ami egy ilyen fergeteges vígjátékhoz kell.

18.00-kor Vita és Virginia – Szerelmünk története (ír-angol életrajzi dráma) A film egy szenvedélyes kapcsolat igaz történetét meséli el, mely az úttörőnek számító regényíró, Virginia Woolf (Elizabeth Debicki) valamint a nemesi származású, mindig titokzatos költő, Vita Sackville-West (Gemma Arterton) között bontakozott ki az 1920-as években. Az Ő románcuk ihlette Woolf merész és egyben lenyűgöző művét, az Orlando című regényt. Egy olyan korban járunk, ahol a nemek közti egyenlőség még szinte elképzelhetetlen volt, két nő szerelme pedig teljesen elfogadhatatlan a társadalom szemében.

Szombaton, vasárnap 10.30-kor Bring The Soul – The Movie (dél-koreai koncertfilm) A BTS „Love Yourself in Seoul” című koncertfilmje 2019 januárjában új rekordot állított be: egyetlen nap alatt több mint egymillió néző nézte meg világszerte a mozikban, ezzel minden idők legnépszerűbb mozis koncertfilmje lett. A nagy sikerű turnéfilm után a világhírű dél-koreai fiúbanda legújabb produkciója ismét meghódítja a mozivásznakat: 2019. augusztus 7-től limitált vetítéssorozatban érkezik a BRING THE SOUL: THE MOVIE. A hihetetlenül népszerű, számos Youtube-nézettségi rekordot is megdöntő popzenekar ezúttal a kulisszák mögé kalauzolja a rajongókat. Európai turnéjuk párizsi zárókoncertje után a BTS tagjai személyesen mesélnek élményeikről, az új városok felfedezéséről és arról, hogy milyen érzés több tízezres közönség előtt játszani a világ minden táján. A látványos koncert-részletek mellett a nézők betekintést nyerhetnek a BTS színpadon kívüli világába és belehallgathatnak a csapat belső megbeszéléseibe is. Rajongóknak kihagyhatatlan moziélmény!

18.30, 21.00-kor Halálos iramban: Hobbs & Shaw (szinkr. amerikai akciófilm) Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, miközben próbálták lenyomni a másikat. Ám amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista (Idris Elba) megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget – és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt (Vanessa Kirby, The Crown), aki történetesen Shaw húga – a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb.

 

a Halálos iramban: Hobbs & Shaw című amerikai akciófilm

Forrás: imdb.com

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)