Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A strand virtuózai vetélkedtek a Gyulai Várfürdőben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. július 15. 14:00
A strand virtuózai vetélkedtek a Gyulai Várfürdőben
A Piazzo csapata nyerte a fürdővárosi strandfocikupát

Családi napot és strandfocikupát rendeztek július 14-én a Gyulai Várfürdőben. A sportrendezvényt ezúttal is a Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsa hozta el a fürdővárosba.

Látványos megmozdulások és kőkemény csaták jellemezték a gyulai strandfocikupát

Forrás: Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsa

Domokos András elnök lapunknak elmondta, a vasárnapi rossz idő kicsit visszavette az induló csapatok kedvét, ám a hat csapattal elrajtoló mezítlábas torna ismét színvonalas mérkőzéseket hozott. A látványos megmozdulásokkal tarkított összecsapások végén a Piazzo gárdája vehette át a győztesnek járó elismerést. 

A 2001 óta rendszeresen megtartott torna második helyén a H-Tex együttese végzett, a dobogó harmadik fokára pedig az Előre Kedvencei elnevezésű csapat léphetett fel.

 

 

Forrás: Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsa

A szervezők a csapatok mellett az egyéni legjobbakat is díjazták. A legjobb kapusnak Sándor Csabát, a H-Tex portását választották, míg a gólkirályi címet Puporka Róbert, az AZ együttesének spílere érdemelte ki teljesítményével.

Domokos András jelezte, a nyári rendezvénysorozat nemsokára visszatér a fürdővárosba, így újra megmérettethetik magukat a homoki focit kedvelő csapatok. A tervek szerint a következő megmérettetést augusztus 11-én rendezik meg, amelyre már várják a jelentkezéseket a szervezők.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)