Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban A kis kedvencek titkos élete 2.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. július 06. 17:00
Heti premier a Center moziban A kis kedvencek titkos élete 2.
Július 4–10. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

heti premier a kis kedvencek titkos élete 2. című animációs film

Forrás: imdb.com

Heti premier a Center moziban A kis kedvencek titkos élete 2. (szinkr. amerikai animáció) 14.45, 16.30, 18.45 és szombaton, vasárnap 11.00-kor 3D-ben, 17.00-kor és szombaton, vasárnap 10.45-kor 2D-ben. A 2016-os kasszasiker folytatása arról, mit művelnek kedvenceink minden nap, miután mi elmentünk munkába vagy iskolába. Az első rész produkálta az eredeti vígjátékok közül a legjobb nyitó bevételt, a nem animációs filmeket is beleértve.

18.15, 20.30-kor Yesterday (szinkr. angol zenés vígjáték) Mi lenne, ha...? Mi lenne, ha az egész világ elfelejtené minden idők legzseniálisabb zenekarát, a Beatlest? Mi lenne, ha csak te emlékeznél a felejthetetlen slágerekre? Mi lenne, ha elkezdenéd játszani a mesés négyes dalait, és egy csapásra világsztár válna belőled? És mi lenne, ha a hirtelen hírnév kikezdené a magánéletedet?

19.00, 20.45-kor Annabelle 3. (szinkr. amerikai misztikus thriller) Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson, Vera Farmiga) meg akarja szabadítani a világot az elátkozott babában bujkáló, minden gazdájára halált hozó démontól, és megkeresi számára a legbiztonságosabb helyet. Ami sajnos a saját házuk pincéjében, az eddigi munkájuk során összegyűjtött tárgyak között, megszentelt üveg mögé zárva van. Ám a babában bujkáló pusztító szellem erősebb, mint hitték volna. Annabelle nem tűri a rabságot. Feltámad, kiszabadul, és ártalmas erejével fellázítja az összes többi, a démon emlékét őrző tárgyat. És természetesen az ellen fordul, aki a leggyengébb: Warrenék kislánya ellen – aki az alvilági gonoszság gyilkos ereje ellen csak a bébiszitterénél kereshet menedéket.

14.30-kor Három egyforma idegen (angol dokumentum, életrajzi dráma) Te mit tennél, ha kiderülne, hogy van egy egypetéjű ikertestvéred, akiről korábban sosem hallottál? Főleg, ha nem sokkal később rájöttök, hogy igazából hárman vagytok?  A hihetetlennek tűnő, de az utolsó szóig igaz történetben a három iker véletlenek sorozatának köszönhetően találkozott. A külsőre egymással tökéletesen megegyező hármas ikrek gesztusai és gondolkozásmódja is rendkívül hasonló. Igazi szenzációvá, szupersztárokká váltak a médiában. De vajon miért választották szét őket csecsemőként? És miért hallgatták el az örökbefogadó szülők előtt a testvérek létezését?

 

a pókember: idegenben című akció-vígjáték

Forrás: imdb.com

14.30, 18.30, 21.00 és szombaton, vasárnap 10.30-kor Pókember: Idegenben (szinkr. amerikai akció-vígjáték) 3D! Pókember nem pihenhet. Az már kiderült, hogy az ifjú pók (Tom Holland) egyedül is képes megmenteni a világot, és csoportban is megállja a helyét, de közben ő úgy érzi, hogy neki is jár mindaz, ami bármelyik középiskolásnak: és a haverjaival európai utazásra indul. De éppen, amikor végre élvezhetné mindazt, amit a baráti lazulás kínálhat, újabb ellenség tör a világra. A rejtélyes Mysterio (Jake Gyllenhaal) erősebb az eddigi ellenfeleknél, és könnyen lehet, hogy Pókember, aki nagy nehezen próbálja a hátizsákos utazást a hősi küzdelemmel összehangolni, kénytelen régi bosszúálló társaitól segítséget kérni.

21.00-kor Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül (szinkr. amerikai akció-vígjáték, sci-fi) 3D! K ügynök és J ügynök nyugdíjba ment. Vagy más okokból nem dolgoznak már az ügynökségnél – erre sajnos senki sem emlékszik. Szerencsére mindig van utánpótlás: H ügynök (Chris Hesmworth) és M ügynök (Tessa Thompson) szintén arra vállalkoztak, hogy felkutassák a Földre áltestben beszivárgó, és talán ártó szándékkal itt ragadó űrből jött idegeneket. Akit pedig felkutatnak, azt leleplezik: nincs olyan csáp, csőr, szarv, olló vagy egyéb végtag, nincs olyan zselés, kitinpáncélos, tömör vagy légnemű test, amely elrettenheti őket a munkájuktól, és különleges eszközeik bevetésétől.

Csak 10-én 10.00-kor Így neveld a sárkányodat 3. (szinkr. amerikai animációs) 3D! SZÜNIDEI MATINÉ! Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát.

15.00, 17.00-kor 3D-ben és 16.15-kor 2D-ben Toy Story 4. (szinkr. amerikai animációs) Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta, első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz szobájába, egy nagy kaland régi és új barátok oldalán rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a világ egy játék számára.

 

a toy story 4. című animációs film

Forrás: imdb.com

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)