Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újraindultak a strandfocikupák a Gyulai Várfürdőben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. június 25. 11:00
Újraindultak a strandfocikupák a Gyulai Várfürdőben
Az AZ csapata nyerte az idei év első tornáját

Ismét strandfocikupát rendeztek a Gyulai Várfürdőben június 22-én. A sportnapot ezúttal is Domokos András, a Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsának elnöke és csapata hozta el a fürdővárosba.

 

Fotó: Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsa

Ahogy a szervezőktől megtudtuk, a kezdeti rossz időjárás ellenére is teljes mezőny, tizenhat csapat vágott neki a küzdelmeknek. A homoki foci szerelmesei a megye kilenc településéről érkeztek a gyulai víziparadicsomba.

A 2001 óta rendszeresen megtartott mezítlábas torna idén is színvonalas mérkőzéseket hozott, a látványos megmozdulásokkal tarkított összecsapások végén pedig az AZ együttese vehette át a kupát. A második helyen az eleki Jolly Joker csapata végzett, a bronzéremnek pedig az okányi Katonák gárdája örülhetett.

 

 

Fotó: Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsa

A szervezők a csapatok mellett az egyéni legjobbakat is díjazták, így a legjobb kapusnak Hotya Pétert választották, míg a gólkirályi címet Rácz Zsolt érdemelte ki teljesítményével.

A foci mellett a játékosokat elkísérőknek is volt lehetősége több sportágat és mozgásformát is kipróbálni, így egy vidám, élményekben gazdag napot zárhatott a közel háromszáz résztvevő. A forró homokban lejátszott összecsapások után minden gárda csobbanhat majd egyet a várfürdő hűsítő medencéiben.

Ahogy azt Domokos András jelezte, a nyári rendezvénysorozat nemsokára visszatér a fürdővárosba, így újra megmérettethetik magukat a homoki focit kedvelő csapatok.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)