Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gamma Trans pezsgőzhetett a dobogó tetején

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. június 17. 10:00
A Gamma Trans pezsgőzhetett a dobogó tetején
Befejeződött a városi labdarúgó-bajnokság 71. szezonja

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság záró fordulóját játszották le a csapatok június 14-én. A végső csaták után a csapatok és a bajnokság szervezői közösen ünnepelték meg a gyulai labdarúgás 71. idényét.

A gamma trans csapata nyerte a Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 71. idényét

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az utolsó derbik előtt már szinte minden pozíció eldőlt, így kellemes futballcsemegeként nézhették végig a találkozókat a szurkolók. A városi liga 22. fordulójában a Gyula Ablak legyőzte a Futizo Kft. együttesét, A bajnok Gamma Trans gárdája izgalmas derbin győzte le a tavalyi bajnok Zé-Pé Café Kft. csapatát, a Közüzem pedig gólzáporos mérkőzésen szerezte meg az utolsó három pontot az Attila FC ellen.

A találkozók után a szervezők ünnepélyes keretek között tettek pontot a bajnoki évad végére. A díjakat Kurta János, a Városi Labdarúgó Szövetség elnöke, Torma Béla, Gyula város sporttanácsnoka és Baktai Ferencné, a Gyulasport NKft. szakmai helyettese adta át a főszereplőknek.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A bajnoknak járó serleget a Gamma Trans gárdája emelhette a magasba. Az együttes a legsportszerűbb csapatnak járó kitüntetést is a magáénak tudhatta. A második helyen a tavalyi első Zé-Pé Café Kft. végzett, míg a bronzérmet a Kövizig-Fuszek együttesének legjobbjai érdemelték ki. A legjobb játékvezetőnek az idén Szigeti Gábort választották.

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság csapatai vacsorával, jókedvű beszélgetéssel és tortavágással zárták a fociháborút. Ahogy azt Kurta János, a Városi Labdarúgó Szövetség elnöke lapunknak elmondta, a Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 72. idénye várhatóan augusztus közepén indul majd útjára.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Eredmények: Gyula Ablak–Futizo Kft. 3-1, Zé-Pé Café Kft.–Gamma Trans 3-4 és Attila FC–Közüzem 4-6.

A bajnokság végeredménye: 1. Gamma Trans 43 pont, 2. Zé-Pé Café Kft. 34 pont, 3. Kövizig-Fuszek 28 pont, 4. Futizo Kft. 23 pont, 5. Gyula Ablak Kft. 21 pont, 6. Közüzem 21 pont, 7. Attila FC 11 pont és 8. Leel-Őssy Kft. 0 pont.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)