Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elballagtak a végzősök a gyulai Esély Pedagógiai Központból

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2019. június 14. 15:30
Elballagtak a végzősök a gyulai Esély Pedagógiai Központból
Az intézmény Pánczél Imre-díját Földvári Imre vehette át

Ballagási ünnepséget és évzárót tartott az Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre Tagintézménye június 14-én. Az eseményen három osztály tanulói vettek búcsút az intézménytől.

Elbúcsúztak a végzősök az intézménytől

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az ünnepség elején a végzős osztályok utoljára végigjárták az intézményt, és meghallgathatták az utolsó nekik szóló iskolai csengőt. A ballagó diákok dallal és verssel köszöntek el a pedagógusoktól és a nevelőktől. A diáktársak elbocsátó üzenetét Korcsok Boglárka tolmácsolta a végzősöknek.

Örkényi-Nyist Kornélia, a tagintézmény vezetője beszédében elköszönt a ballagó diákoktól, és arra emlékeztette őket, hogy az intézményhez kötődő emlékek nyomot hagynak bennük, hiszen azokat nem lehet kitörölni.

– A majdani megérkezéshez még nagyon sok nehézségen kell átküzdenetek magatokat. A küzdelmek megvívásánál ezért emlékezzetek vissza arra, hogy milyen ismereteket kaptatok tőlünk, és milyen lehetőséghez juttatott titeket az iskolánk.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az iskola zászlajának ünnepélyes átadása után a tagintézmény vezetője tartott évzáró beszédet, amelyben az elmúlt tanév fontos és megható pillanatait, valamint az elért sikereit idézte fel. Az idei tanév lezárása után az elismerések átadása következett: könyvjutalomban részesítették a kiemelkedő szorgalmú, kiváló sportteljesítményt elérő vagy aktív közösségi munkát végző fiatalokat.

Az idei év Pánczél Imre-díját Földvári Imrének nyújtották át, aki az iskola énekkarával számtalanszor szerzett megható pillanatokat a hallgatóságnak.

GYULAI HÍRLAP • 2019. június 14. 15:02
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)