Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lezárják a Béke sugárúti csomópontot június 15-én

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2019. június 05. 14:37
Lezárják a Béke sugárúti csomópontot június 15-én
Megkezdődik a körforgalom kivitelezési munkálatainak harmadik üteme

 

 

Folytatódnak a Béke sugárúti körforgalom kivitelezési munkálatai: a harmadik ütemben, június 15-től várhatóan augusztus 31-ig, a teljes csomópontot lezárják.

Mint arról korábban beszámoltunk, április közepén megkezdődött a Béke sugárút–Eötvös utca–Árpád utca közötti csomópont körforgalommá alakítása. A forgalmirend-változással járó munkálatok jelenleg is zajlanak.

A háromlépcsős kivitelezés harmadik ütemében, június 15-én hajnali négy órától a teljes csomópontot lezárják. A csomópont a Béke sugárút felé a Bacsó Béla utcán és a Jókai Mór utcán, az Ajtóssy utca felé az Ady Endre utcán és a Jókai Mór utcán, az Árpád utca felé a 48-as utcán és a Kálvin utcán kerülhető ki.

A fejlesztés harmadik ütemében a Jókai Mór utca Béke sugárút és Ajtóssy utca közötti szakaszán mindkét oldalon tilos lesz megállni.

A forgalmirend-változásról a környék lakóit szórólapokkal tájékoztatta az önkormányzat, a helyszínen pedig közlekedési táblákat helyeztek ki. A lezárással kapcsolatos információk a környező intézményekben, a gyulai polgármesteri hivatalban és a gyula.hu oldalon is elérhetők.

Korábban megírtuk: a 129,5 millió forint összértékű beruházáshoz 107,8 millió forint pályázati támogatást nyert el a gyulai önkormányzat. A beruházás a tervek szerint jelentősen növeli a közlekedésbiztonságot, és csökkenti a várakozással töltött időt a forgalmas csomópont területén, ahol egyebek mellett több óvoda és iskola is található.

A munkálatok várhatóan augusztus végén fejeződnek be.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)