Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán dől el a labdarúgó-diákolimpia bajnoki címe

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. május 30. 16:00
Gyulán dől el a labdarúgó-diákolimpia bajnoki címe
A fürdőváros ad otthont a III. korcsoportos labdarúgó-diákolimpia országos döntőjének

Gyula városa ad otthont a III. korcsoportos labdarúgó-diákolimpia országos döntőjének május 31. és június 2. között. Az Id. Christián László Városi Sporttelepen zajló csatározásokban húsz csapat küzd meg a bajnoki címért.

Érkeznek a csapatok a diákolimpiai döntőre

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A diákolimpia döntőben a megyék legjobbjai és Budapest bajnoka csap majd össze. A Magyar Diáksport Szövetség és a Gyulasport NKft. közös rendezésében megvalósuló tornán a csapatok négy csoportban kezdik meg a küzdelmeket, ahol kétszer tizenöt perces mérkőzéseken néznek szembe egymással a felek.

A helyosztókat és a döntő összecsapását vasárnap rendezik, ahol eldől, hogy ki ülhet a III. korcsoportos labdarúgó-diákolimpia országos döntőjének trónjára. A szervezők a csapatok mellett az egyéni teljesítményeket is díjazzák, hiszen megválasztják a legjobb mezőnyjátékost, a legjobb kapust és a gólkirályt is.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A résztvevő csapatok a pihenést is kiváló körülmények között tehetik meg, hiszen Gyula városa támogatásának köszönhetően az Almásy-kastélyba és a Gyulai Várfürdőbe is ellátogathatnak.

A gyulai versennyel párhuzamosan Békéscsabán a kézilabda és a röplabda szerelmesei csapnak majd össze, Mezőberényben pedig a kosárlabda legjobb diákcsapatai mérik össze erejüket.

GYULAI HÍRLAP • 2019. május 30. 16:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)