Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megmutatták tehetségüket a gyulai Pánczél Imre-tagintézmény diákjai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2019. május 03. 12:27
Megmutatták tehetségüket a gyulai Pánczél Imre-tagintézmény diákjai
Országos döntőbe jutott Földvári Imre és Farkas Brigitta

Értelmileg akadályozott, valamint autista általános és középiskolás diákok számára szerveztek tehetségkutatót április 25-én Kiskunfélegyházán. A versenyen az Esély Pedagógiai Központ EGYMI Pánczél Imre Tagintézményének diákjai is részt vettek. 

kiváló eredményeket hoztak a gyulai diákok a tehetségkutató elődöntőjéről

Fotó:Esély Pedagógiai Központ EGYMI Pánczél Imre Tagintézménye 

A kihívásra Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megye tizenöt településéről érkeztek diákok. A csaknem háromszáz induló vers, mese, színdarab, tánc, ének-zene és rajz kategóriában mérhette össze tudását.

A Szabóné Gergely Márta, Pecze Zoltánné, Polonkai Bettina, Kiss Otília és Gellén Gáborné gyógypedagógusok által felkészített négytagú gyulai csapat kiválóan helyt állt az eseményen.

A legkiemelkedőbb eredményt Földvári Imre és Farkas Brigitta szerezte, mindkét nebuló első helyezést ért el versével. Hebők Olivér vers kategóriában másodikként zárta a versenyt, Farkas Noémi és Bojcán Nikoletta egyaránt a harmadik helyen fejezte be a versmondást, a Hebők Olivér és Fölvári Imre alkotta duett pedig a második helyen zárta az ének kategória megmérettetését.

A verseny legjobbjai eredményeikkel kivívták a jogot, hogy a szeptemberi, Kiskőrösön tartandó országos döntőben is képviselhessék intézményüket.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)