Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 1 millió forinttal támogatta a Global Safe Services Kft. és a 104 Rádió 1 a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. május 02. 15:30
1 millió forinttal támogatta a Global Safe Services Kft. és a 104 Rádió 1 a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt
A szervezetnek bárki felajánlhatja az adója egy százalékát

1 millió forintot adományozott a Global Safe Services Kft. és a 104 Rádió 1 a Viharsarkai Koraszülöttmentő Alapítványnak május 2-án. Az Almásy-kastély előtt megrendezett átadón Benkó György, a biztosítási cég és a rádió értékesítési jogaival rendelkező cég tulajdonosa, valamint Botyánszki Mária, a rádió hírszerkesztéséért felelős munkatársa adták át az összeget Abdulrahman Abdulrab Mohamednek, az alapítvány kuratóriumának elnökének és Fodor Zsuzsanna kuratóriumi tagnak.

benkó györgyfodor zsuzsannaabdulrahman abdulrab mohamed és botyánszki mária

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Benkó György elmondta: a 104 Rádió 1 és a Global Safe Services Kft. életében is cél, hogy támogassa a fiatal generációk értékteremtő megmozdulásait, így korábban beálltak már a Csabai Garabonciás Napok, a Békéscsaba-Arad Szupermaraton és a Szarvasi Vízi Színház előadásai mögé is.

Kiemelte: a legfiatalabb korosztály számára a koraszülött mentőautó jelenti azt a biztonságot, amelyet mind egy biztosítási alkuszcég, mind egy médiafelület üzemeltetéséért és értékesítéséért felelős cégvezetőként érdemes támogatni.

Aláhúzta: a támogatás nem egyszeri, úgy döntöttek, hogy minden évben átadnak 1 millió forintot az alapítvány számára, valamint a folyamatos média megjelenést is biztosítják számukra.

Abdulrahman Abdulrab Mohamed megköszönte a támogatást, hiszen, mint mondta, a mentőautó fenntartását az alapítvány vállalta, azonban ez rendkívül költséges, de mindenképpen biztosítani akarják a folyamatos működést.

Hangsúlyozta: az adóbevallások leadásának határideje május 20-a, addig az időpontig dönthet mindenki az adója egy százalékának felajánlásáról is, ezért kérte, hogy aki úgy gondolja, az támogassa ezzel a koraszülöttmentő alapítványt.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)