Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ma mutatják be Gyulán az Én meg az Ének című könyvet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. KULTÚRA • 2019. április 29. 14:30
Ma mutatják be Gyulán az Én meg az Ének című könyvet
Kiss László szerint az eddigi visszajelzések rendkívül pozitívak

Ma este mutatják be Kiss László Bérczesi Róbertről, a Hiperkarma frontemberéről írt könyvét, az Én meg az Éneket a várszínház kamaratermében. A kötet az elmúlt héten, a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon debütált, a szerzőt pedig az eddigi visszajelzésekről és az esti programról kérdeztük.

 

Forrás: facebook.com

Kiss László, a kötet szerzője elmondta: a könyv nagyon jól fogy, több száz előrendelés volt rá a megjelenés előtt, a kiadás óta pedig eltelt már három hét, amely időszakban nagyon jó eladási adatokat produkáltak.

Hozzátette: az elmúlt hétvégén rendezték meg a fővárosban a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált, amelyen az Én meg az Ének című kötetet is bemutatták, amelyet egy háromnegyed órás dedikálás követett.

Kiss László kiemelte: a kritikák is rendkívül pozitívak, többen hangsúlyozták, hogy habár a könyv középpontjában egy zenész és a zene áll, de nem csak zenészeknek szól, hiszen a kötet egyben egy sorstörténet is.

A könyvet 19 órakor mutatják be a várszínház kamaratermében, a szerzővel és Bérczesi Róberttel Haász János újságíró fog beszélgetni. Az este során lesz vetítés, elhangzanak részletek a kötetből, valamint dedikálásra is lesz lehetőség.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)