Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Személyautó ütött el egy segédmotoros kerékpárost, a férfi súlyosan megsérült

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. április 06. 09:35
Személyautó ütött el egy segédmotoros kerékpárost, a férfi súlyosan megsérült
Rendőrségi hírek Békés megyéből

A békéscsabai baleset helyszíne 

Forrás: police.hu

Békéscsabán baleset és szabálysértés, Pusztaföldváron lopás miatt intézkedtek a rendőrök április 5-én – írta a police.hu.

Békéscsabán, a Szarvasi út és a Kápolna utca kereszteződésében egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget, és nekiütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szabálysértési őrizetbe vett egy 20 éves sarkadi nőt a Békéscsabai Rendőrkapitányság. A nő Békéscsaba külterületén, a Sikló utcában anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást kínált, és orvosi igazolással nem rendelkezett. A rendőrkapitányság tiltott prostitúció miatt három napon belül bíróság elé állíthatja.

Lopásról értesítették a rendőröket Pusztaföldváron. Egy üzletben vásárló nőtől loptak el egy táskát, amelyben többek között egy mobiltelefon, egy szemüveg és egy mellény is volt. A bolt kamerája rögzítette azt, amikor egy másik nő elviszi az üzletből a táskát. Miután felismerték, azonnal hívták a rendőrséget. Az 51 éves pusztaföldvári nőt a rendőrjárőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságon, ahol lopás gyanúja miatt kihallgatták. A rendőrök a nő házában megtalálták az ellopott dolgokat, amelyeket visszaadtak a tulajdonosnak.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)