Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nem bírt az éllovassal a Vajda-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. március 27. 13:05
Nem bírt az éllovassal a Vajda-csapat
Kecskeméti Spartacus SK és Közösségi Tér I.–Gyulai Asztalitenisz Klub 13-5

Az NB III. Alföld csoportjában szereplő Gyulai Asztalitenisz Klub a Kecskeméti Spartacus SK és Közösségi Tér I. együttesénél vendégeskedett március 23-án. Vajda Attila együttese a bajnoki tabella éllovas csapatával szemben maradt alul.

képünk egy korábbi fordulóban készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Vajda Attila együttese a tabella harmadik helyéről érkezett a bajnokaspiráns otthonába. A két csapat őszi találkozója nem sok jót ígért a gyulai gárdának, akkor ugyanis 6-12-re a kecskemétiek nyertek.

Az aktuális párharcot is a Bács-Kiskun megyei csapat kezdte jobban, a bajnokjelölt az első öt párharcot megnyerte. A végig szoros mérkőzésen nem jött ki jól a fürdőváriaknak a lépés, hiába voltak végig partiban, nem sikerült kihozniuk magukból a győzelemhez szükséges pluszt.

A kecskeméti együttes erejét jól jellemzi, hogy eddigi tizenhat mérkőzéséből tizennégyet behúzott, míg két párharcot döntetlenre vívott.

Gyulai győztesek: Roszik 2, Styr 1, Dihel 1 és Sarkadi 1.

A Gyulai Asztalitenisz Klub veresége ellenére is maradt a bajnokság bronzérmes helyén. A Vajda Attila vezette gárda a következő fordulóban a második helyen álló NGS-UNION JASE otthonában lép az asztalok elé.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)