Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A magyar kultuszitalról rendeznek kiállítást

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. március 21. 11:00
A magyar kultuszitalról rendeznek kiállítást
Programajánló

a Szódavíz, a magyar kultuszital című kiállítást Március 21-én, csütörtökön 16 órakor nyitják meg

Fotó: Gyulai Hírlap

Kamaraterem

Április 3-án, szerdán 15 órakor Tóth Péter zongoraművész tart előadást diákoknak Mit jelent a klasszikus zene? címmel. A belépő 1000 forint. Aznap 19 órától koncertet is ad a művész, a jegyár 1900 forint. Április 8-án, hétfőn 19 órakor Vecsei H. Miklós tart előadóestet a magyar költészet napja alkalmából Én és József Attila címmel. A belépő 2400 forint.

Könyvtár

Március 22-én, pénteken 17 órakor folytatódik a Világjáró gyulaiak sorozat Radnóti Tamás és Radnóti Virág beszámolójával. Az előadók marokkói útjukról mesélnek majd. Március 22-től április 18-ig tekinthető meg a bibliotékában a Szabó Magda 100. születésnapja alkalmából szervezett emlékkiállítás. Március 25-én, hétfőn 18 órától Fenyvesi Dóra és Juhász András kalauzolják el az érdeklődőket a Körösök vidékére a Világjáró gyulaiak sorozat keretében. Március 27-én, szerdán 16.30-kor a Boróka Kulturális Egyesület és a József Dezső Alkotókör Ady Endrével kapcsolatos képeiből nyílik kiállítás.

Művelődési központ

Március 21-én, csütörtökön 16 és 18 órától tartják az Életigen Gyula sorozat következő előadását. Az előadó Zsiga Attila személyiségfejlesztő tréner lesz. A belépés ingyenes. Március 27-én, szerdán 19 órától a Cabaret című darabot állítja színpadra a Turay Ida Színház. A jegyár 6000 forint.

Tájvízház

Március 21-én, csütörtökön 16 órakor nyitják meg a Szódavíz, a magyar kultuszital című kiállítást a víz világnapja alkalmából. A vendégeket Szabó János igazgató köszönti, a tárlatot Kiss Imre, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatója nyitja meg. A kiállítást június 2-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

A víz világnapja

Március 22-én, pénteken 9.30-kor indulnak a víz világnapja alkalmából szervezett programok a Városház utcán. Délelőtt bemutatókkal és a város óvodásainak műsoraival várják az érdeklődőket, délután az iskolások, valamint a Calliope színjátszó kör tagjai állnak színpadra, majd kiállítással várják az érdeklődőket.

Gyulavári kastély

Stefán László kiállítását április 30-ig tekinthetik meg az érdeklődők a gyulavári kastélyban.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)