Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Biciklis és segédmotor-kerékpáros ütközött

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. március 20. 12:42
Biciklis és segédmotor-kerékpáros ütközött
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Békésen közlekedési baleset miatt, Orosházán és Békésen körözés alapján intézkedtek a rendőrök március 19-én – írta a police.hu.

Békésen, a Deák Ferenc utca és a Kisvasút utca kereszteződésében 14 óra körül összeütközött egy kerékpáros és egy segédmotor-kerékpárral közlekedő fiatalember. A balesetről utólag, 17 óra után érkezett bejelentés a rendőrségre. A helyszínelés elsődleges adatai szerint a robbanómotoros kerékpárral közlekedő fiú nem adott elsőbbséget a segédmotor-kerékpárosnak, aki a balesetben könnyebben megsérült. A történtek okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az Orosházi Rendőrkapitányság munkatársai előállítottak egy férfit, akinek ittas járművezetés gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárásban rendelték el a körözését. A 33 éves orosházi férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A Békési Rendőrkapitányság járőrei Békésen elfogtak egy kaszaperi férfit, akit lopás miatt körözött a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság. A 46 éves férfit előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)