Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sűrű szerdája volt a zsaruknak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. március 07. 14:00
Sűrű szerdája volt a zsaruknak
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Előállítottak a rendőrök két férfit március 6-án, Békésen.

A 21 és 22 éves, a rendőri intézkedéskor bódult állapotban lévő fiatalembereknél a nyomozók szárított növényi törmeléket találtak. A Békési Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Belépésre jelentkezett egy román állampolgár a méhkeréki közúti határátkelőhelyen. A férfi egy szerb vezetői engedélyt adott át az ellenőrzését végzőknek. A határrendészek megállapították, hogy az okmány nem eredeti, hanem teljes egészében utánzat. A férfi ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A nyomozók lefoglalták tőle a hamis vezetői engedélyt és a férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Szerszámot lopott egy mezőberényi férfi az egyik békéscsabai barkácsáruházból március 6-án. Az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai tetten érték és rendőri intézkedést kértek. A férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette és lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt a rendőrség munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

 
 
 
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)