Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gyulai Várfürdőbe látogat a Mozgás legyen a gyógyszered program

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2019. március 02. 09:00
A Gyulai Várfürdőbe látogat a Mozgás legyen a gyógyszered program
Ingyenes szűrővizsgálatok, életmód klub, aquafitnesz is színesíti majd programot

A Mozgás legyen a gyógyszered címmel rendeznek prevenciós napot március 3-án, a Gyulai Várfürdőben. A rekreációs és életviteli program keretien belül a látogatók ingyenes egészségfoglalkozásokban vehetnek részt

A kép egy előző rendezvényen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Ahogy az a szervezők tájékoztatásából kiderül, a programsorozat célja a felnőtt lakosság prevenciós célú egészségfejlesztése a szabadidős élmények révén, a Dél-Alföld területén. A programsorozat, amely tavaly több mint ötezer vendéget mozgatott meg, ismét várja az ötven fölötti vendégeket a fürdőkben.

A nagysikerű sorozat tavaly ősszel mutatkozott be három megye - Békés-, Csongrád-, és Bács-Kiskun - fürdőiben. A Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság és a Dél-Alföldi Gyógy- és Termálfürdők Közhasznú Egyesület közös rendezvényén víz alatti torna, Nordic Walking, íjászbemutató, táplálkozási tanácsadás, fül-orr-gégészeti szűrővizsgálatok, szellemi sportok, szaunaszeánsz és életviteli klub is várja az érdeklődőket.

Az első rendezvényt követően a programsorozat ismét végigjárja a fürdőket, így azok számára, akik az első alkalommal már igénybe vették szolgáltatásokat, a kontroll lehetőségét jelenti az újabb részvétel, másoknak pedig azt, hogy megismerkedjenek új információkkal és mozgásformákkal, az egészségük megőrzése érdekében.

Az ingyenes esemény 13 órától indul útjára a Gyulai Várfürdőben.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)