Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Borvacsora a Komló étteremben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • HÍREK • 2019. február 21. 13:30
Borvacsora a Komló étteremben
Bor- és ételkülönlegességekkel várják az érdeklődőket március 1-jén

Étel- és italkülönlegességekkel várják az ínyenceket március 1-jén, pénteken a Komló Hotel éttermében. A 18.30-kor kezdődő, kulináris élvezetek nyújtó rendezvényen Jákob István, az est házigazdája, okleveles borajánló ismerteti a nedűket a vendégekkel. Az est ára egy főnek 9 990 forint. A vacsorára előre kell jelentkezni a +36-20/4276-205-ös telefonszámon.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A kínálat

Hideg előétel:

fogasfilé citromhabbal

friss madárbegysaláta vinaigrettel

Figula-chardonnay

 

Meleg előétel:

lassan sült libamell juhtúrós polentával, vajban sült bébizöldségekkel

laposa 4 hegy

 

Főétel:

Sous vide őzgerinc édesburgonya galettel, vörösáfonya-mártással és édesköménypürével

Gere Kopár

 

Desszert:

Berrie royal mousse

Bock Royal cuvée

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)