Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Evangélikus jótékonysági bálba várnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. február 20. 13:00
Evangélikus jótékonysági bálba várnak
Programajánló

Február 23-án, szombaton 18 órától tartják a tizedik evangélikus jótékonysági bált

Fotó: Gyulai Hírlap 

Kamaraterem

Február 21-én, csütörtökön 19 órától mutatják be a Nézőművészeti Főiskola című darabot. A főszerepeket Scherer PéterMucsi Zoltán és Katona Zoltán játssza, az előadást Árkosi Árpád rendezi. Jegyeket 2900 forintért válthatnak az érdeklődők. Március 5-én, kedden 19 órától mutatják be a Krasznahorkai Lászlóról szóló, A báró hazatér című portréfilmet. A belépő 1000 forint, a vetítés után közönségtalálkozót tartanak.

Civil Szolgáltató Központ

Március 1-jén, pénteken 18 órától farsangi batyus bált rendez a Zöld Szívek Köre Egyesület és a Gyulai Civil Szervezetek Szövetsége. A rendezvényre kötelező viselet a jelmez, ételről és italról a résztvevőknek kell gondoskodniuk. A belépő 1000 forint.

Könyvtár

Február 25-én, hétfőn 17 órától mutatják be Martinkó Károly Hittel, szívvel és fegyverrel című kötetét, amely az 1956-os forradalom azon névtelen hőseit ismerteti, akikkel a szerző korábban a Magyar Rádió egyik műsorában foglalkozott.

Vigadó

Február 28-án, csütörtökön 18 órától farsangi jelmezes táncházat tart a Gyulai Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola. Az esten felvonulás, tombola és táncmulatság várja a gyerekeket. A belépés ingyenes.

Park Hotel

Február 23-án, szombaton 18 órától tartják a tizedik evangélikus jótékonysági bált. Az este folyamán fellép a Béke sugárúti óvoda tánccsoportja, valamint Kallós Eszter és a Gyulai Ifjú Fúvósok. Belépőt 4800 forintért, támogató jegyet 2000 forintért vehetnek az érdeklődők, 14 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Polgármesteri hivatal

Február 24-én, vasárnap 17 órától Estéli nótázás címmel ad hangversenyt a Pécsi Kodály Zoltán Gimnázium Bartók Béla Leánykara. A koncerten Kertész Attila Liszt-díjas karnagy vezényel. A belépés díjtalan. Február 28-án, csütörtökön 14.30-kor avatják fel az Apor Vilmos plébánosról készült festményt a városháza dísztermében. A programra a belépés ingyenes.

Százéves cukrászda

Február 20-án, szerdán nyitják meg Kesztyűs András és Kesztyűs Máté Apáról fiúra című fotókiállítását, melyet március 30-ig tekinthetnek meg az érdeklődők.

Művelődési ház

Nógrádi Kiss Magdolna kiállítása március 11-ig tekinthető meg a földszinti galériában.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)