Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban az Alita: A harc angyala

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. február 13. 17:00
Heti premier a Center moziban az Alita: A harc angyala
Február 14–20. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

heti premier a center moziban az alita: a harc angyala című sci-fi akció

Forrás: imdb.com

Heti premier a Center moziban az Alita: A harc angyala (amerikai-kanadai-argentin sci-fi akció) 3D! 15.45, 18.15, 20.30 és szombaton, vasárnap 10.30-kor, 14-15-én 17.00-kor feliratosan, 16-20-án 17.00-kor 2D-ben. Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlékezetét. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, ám az Alita nyomában járó halálos erők hamarosan fenyegetést kezdenek jelenteni kapcsolatukra. Ekkor ébred rá a lány, hogy különleges harci képességekkel rendelkezik, amiket barátai és szerettei védelmezésére fordíthat. Elhatározza, hogy fényt derít származására; Alita olyan útra indul, ami során megmérkőzik e sötét, romlott világ igazságtalanságaival, és azt is felfedezi, hogy egyetlen fiatal nő is képes változtatni a világon, amiben él.

15.15, 19.00, 21.00-kor Kölcsönlakás (magyar romantikus vígjáték) PREMIER! Nem is lehetne két egymástól jobban különböző férj, mint Balázs (Haumann Máté) és Henrik (Klem Viktor). Balázsnak a család fontos meg az otthona – amit éppen felújítanak. Henriknek viszont a csábítás fontos meg az otthon – amit a haverja éppen felújít, - hogy legyen hova meghívni legújabb hódítását. A két férj és feleségeik: a gyerekre vágyó Anikó (Balla Eszter) meg a férjén minden áron bosszút állni vágyó Linda (Martinovics Dorina), valamint a lakást felújító dizájner (Szabó Simon) és az őt rajongásával üldöző csaj (Kopek Janka) mind arra vágyik, hogy végre egyedül maradhasson a felújítás alatt álló lakásban, és belépjen a nagy Ő. De sajnos túl nagy az átmenő forgalom. Egyetlen, zűrzavaros napon egymásba botlik, akinek nem kéne, lebukik, aki ártatlan, és elcsábul, aki hűséges. Nagyszívű, ám még nagyobbakat füllentő hőseink vágyak, szerelmek, átverések hálójából próbálnak kikecmeregni, amibe egyre jobban belegabalyodnak.

18.45, 20.45-kor Boldog halálnapot! 2. (szinkr. amerikai misztikus thriller) PREMIER! Jessica Rothe visszatér a szereplőgárda élén a Boldog halálnapot! 2-ben, amely a folytatása a 2017-es év meglepetés sikerfilmjének, melyben egymást érték a lebilincselő, ismétlődő fordulatok és komikus csavarok. Ezúttal a hősnőnk, Tree felfedezi, hogy újra és újra meghalni meglepően könnyebb volt, mint a veszélyek, melyek ezek után következnek.

 

a boldog halálnapot! 2. című misztikus thriller

Forrás: imdb.com

19.15, 21.00 és szombaton, vasárnap 10.45-kor A csodagyerek (szinkr. hongkongi-amerikai horror) Sarah szakemberhez fordul, miután kisfia, Miles egyre elfajuló, zavart viselkedést mutat. Azzal szembesül, hogy fiát egy gonosz természetfeletti lélek szállta meg. Családja biztonságát féltve a nőnek választania kell: hallgat anyai ösztöneire és védelmezi Milest, vagy kideríti, mi – vagy ki – áll a sötét változás hátterében. Válaszait a múltban kell megtalálnia, az oda vezető úton pedig a képzelgés és valóság közötti határvonal ijesztő mértékben elmosódik.

14.30-kor Üveg (szinkr. amerikai thriller) A Széttörve végét követően David Dunn (Bruce Willis) Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) emberfeletti képességekkel bíró énje, a Fenevad nyomába ered. Miközben több alkalommal is éles helyzetben találkoznak, a háttérben Mr. Üveg, azaz Elijah Price (Samuel L. Jackson) alakja bontakozik ki, olyan titkok őrzőjeként, amelyek mindkét férfit számára létfontosságúnak bizonyulhatnak.

17.15-kor Hidegháború (lengyel-francia-angol romantikus dráma) PREMIER! 1 Oscar-díj jelölés! A Hidegháborúban két lengyel zenész kapcsolata bontakozik ki előttünk, akiket egy idő után elválaszt a férfi disszidálása. A nő a kommunista rendszerben igyekszik érvényesülni, miközben szerelme a lüktető párizsi szalonokban és jazzklubokban próbál szerencsét. Európa különböző pontjain keresztezik egymás útját, hiába telnek az évek, a köztük lévő vonzalom úgy tűnik, hogy erősebb az őket körülvevő világnál.

 

a hidegháború című romantikus dráma

Forrás: imdb.com

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)