Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kóstolj és nyerj!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR/S. J. • MAGAZIN • 2019. február 05. 18:15
Kóstolj és nyerj!
Valentin-napi program a Jetty Chocóban

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Különleges esemény helyszíne lesz Valentin napján, február 14-én a Jetty Choco cukrászda és sörbár: az üzletben sörkóstolóval, valamint kvíz- és nyereményjátékkal várják az érdeklődőket.

Balogh Tamás üzletvezető lapunknak elmondta: a Valentin-napi programra nemcsak párokat várnak, hanem mindenkit, aki szereti a minőségi söröket. A Hamburger Bár melletti üzletben különleges belga kézműves söröket kóstolhatnak a jelentkezők, a választékban gyümölcsös, világos-, barna- és búzasörök is szerepelnek.

Emellett, hollywoodi hangulatot idézve, egy hatalmas médiafal előtt lehet majd fotót készíteni, és tagelni a különböző közösségi oldalakon. Az érdeklődők kvízjátékon is részt vehetnek, amelyet a BelgaCo forgalmazó cégtől érkező sörszakértő hölgy fog levezényelni.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Balogh Tamás kifejtette: a program keretében számos nyeremény is gazdára talál, többek között egyedi poharakkal, sörcsomagokkal és apróbb ajándékokkal gazdagodhatnak a résztvevők.

Jelentkezni a 06-30/211-4600 telefonszámon, a Jetty Choco Facebook-oldalán vagy személyesen az üzletben lehet. A jelentkezési díj 6 990 Ft/fő, az ár magában foglalja a sörkóstolón, a kvízjátékon és a nyereményjátékon való részvételt. A szervezők sós süteményeket is biztosítanak az érdeklődőknek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)