Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ezerötszáz belépőjegyet ajánlott fel a Gyulai Várfürdő a helyi véradás támogatására

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2019. február 05. 13:05
Ezerötszáz belépőjegyet ajánlott fel a Gyulai Várfürdő a helyi véradás támogatására
Éves szinten csaknem kilencszáz alkalmat biztosítanak Békés megyében a véradásra

Ezerötszáz belépőjegyet ajánlott fel a Gyulai Várfürdő Kft. a helyi véradás támogatására

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Ezerötszáz darab belépőt adott át a Magyar Vöröskereszt területi szervezetének a Gyulai Várfürdő nevében Kun Miklós február 5-én.
 
Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő ügyvezetője kiemelte: a helyi fürdő küldetésének tekinti az egészséges életmódhoz és egészségmegőrzéshez kapcsolódó események támogatását. 
 
– Tisztában vagyunk azzal, hogy a véradók toborzása milyen nehéz feladatot jelent, ezért tartottuk  fontosnak, hogy a felajánlásunkkal támogassuk a szervezetet – emelte ki az ügyvezető. 
 
Tóth Zoltánné, a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetének igazgatója hangsúlyozta, hogy a társadalmi szerepvállalás kitűnő példája a Gyulai Várfürdő nagylelkű felajánlással.
 
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

– Azt gondolom, hogy véradóink a segítségnyújtás öröméért jönnek vért adni, de nagy örömmel fogadják azt is, ha kapnak is mellé valamit. Ezeket a figyelmességeket mi a támogatóinkon keresztül tudjuk garantálni, ezért nagyon hálásak vagyunk minden egyes hasonló felajánlásért – emelte ki.
 
A sajtótájékoztatón kiderült, Békés megyében éves szinten mintegy kilencszáz alkalmat biztosít a véradásra. Tóth Zoltánné elmondta: a várfürdő által felajánlott belépőjegyeket a gyulai véradásokon adják majd tovább a segítőknek.
 
A  gyulai vérellátó hétfőn és pénteken várja a helyieket, mellette a szervezet a nagyobb fesztiválokon is jelen van. Legközelebb a Gyulai Kolbász- és Sódarmustrán találkozhatnak velük azok, akik szívesen segítenék véradással a Magyar Vöröskereszt munkáját.
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)