Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Változik a közterület-használat engedélyezésének rendje Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. január 10. 13:30
Változik a közterület-használat engedélyezésének rendje Gyulán
Gyula Város Önkormányzatának tájékoztatója

Gyula Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2018. december 13-i ülésén elfogadta a közterület használatáról szóló 37/2018. (XII. 14.) önkormányzati rendeletet, melynek értelmében január 1. napjától megváltozott a közterület-használat engedélyezésének rendje.

Tájékoztatás a közterület-használat engedélyezésének megváltozott rendjéről

Ezúton tájékoztatom Gyula Város Polgárait, hogy Gyula Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2018. december 13-i ülésén elfogadta a közterület használatáról szóló 37/2018. (XII. 14.) önkormányzati rendeletet, melynek értelmében 2019. január 1. napjától megváltozott a közterület-használat engedélyezésének rendje.

A közterület-használat iránti kérelmeket – melynek formanyomtatványa a rendelet teljes szövegével együtt megtalálható Gyula város hivatalos honlapján (www.gyula.hu) – a Gyulai Polgármesteri Hivatal Igazgatási Osztályán kell leadni, ahol közigazgatási eljárás keretében történik meg az engedélyek kiadása.

Felhívom továbbá a figyelmet arra, hogy a kérelmet – az életveszély, balesetveszély elhárítása esetét kivéve – a használat megkezdése előtt legalább 15 nappal be kell nyújtani és az eljárás az általános tételű illeték (3 000 Ft) lerovását követően indul meg.

Amennyiben kérdésük merül fel, keressék bizalommal a hivatal munkatársait az 526-800-as telefonszámon vagy a gyulaph@gyula.hu e-mail címen!

Dr. Csige Gábor jegyző

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)