Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Pezsgő Kupán búcsúztatták az évet a gyulai vívók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. december 30. 09:00
A Pezsgő Kupán búcsúztatták az évet a gyulai vívók
Idén 39. alkalommal rendezték meg a hagyományos vívóversenyt

A Gyulai SE vívóterme adott otthont a Pezsgő Kupa elnevezésű vívó viadalnak december 21-én és 28-án. A hagyományos év végi vívóversenyen a klub egykori és jelenlegi kardforgatói álltak a pástra, hogy a résztvevők családias hangulatban búcsúzzanak el az óévtől.

Baráti asszókkal zárták az évet a gyulai vívók

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Gyulai SE vívószakosztályának hagyományos évzáró tornáján két hétvégén versengtek egymással a múlt és a jövő bajnokai. Ahogy azt Winkler Andor vezetőedzőtől megtudtuk, a sok induló és a kis vívóterem miatt a fiatalok és felnőttek versenyét idén is külön hétvégén bonyolították le.

Az év végi kupa célja, hogy a fürdővárosi egyesület tagjai családias hangulatban búcsúzzanak el az óévtől. Winkler Andor és Radnai Reinhardt évről évre fegyverbe szólítja az egyesület tagjait, hogy színvonalas vívócsatákkal zárják le a sportsikerekben gazdag szezont.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A baráti csörték után a résztvevők pezsgővel koccintottak az következő esztendőre, a felnőttek versenye után pedig, egy közös vacsorán elevenítették fel a búcsúzó esztendő történéseit.

Eredmények: 1. Hurguly Lola, 2. Hartmann Dóra. 1. Csenki Zsombor, 2. Illich Csanád, 3. Almássy Keve és Friedrich Bulcsú (2006-2007). 1. Fejes Máté, 2. Fehér Marcell, 3. Nagy Krisztián és Borza Bálint (2008-2009). 1. Szini Andrea, 2. Papp Sára, 3. Szántó Tímea és Papp Anita. 1. Radnai Reinhardt, 2. Borombós Attila, 3. Papp Sándor és Papp Máté (felnőtt).

GYULAI HÍRLAP • 2018. december 29. 10:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)