Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jó hír, holnap sem lesz rosszabb az idő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. december 26. 17:48
Jó hír, holnap sem lesz rosszabb az idő
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Közepesen és erősen felhős időszakok váltják egymást csütörtökön, kevesebb helyen süt ki hosszabb időre a nap. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 3 és 10 fok között alakul, északkeleten az alacsonyabb értékekkel.

Közepesen és erősen felhős időszakok váltják egymást csütörtökön, kevesebb helyen süt ki hosszabb időre a nap, elsősorban a Dél-Alföldön. Legfeljebb északkeleten lehet jelentéktelen vegyes halmazállapotú csapadék: inkább gyenge eső fordulhat elő, ekkor az északkeleti határ mentén ónos eső, fagyott eső sem kizárt – írja a met.hu.

Éjszaka főként az Északi-középhegység szélvédett völgyeiben zúzmarás köd is képződik, amely holnap helyenként tartósabban is megmaradhat. A késő esti órákig a Győr–Békéscsaba vonal széles sávjában még gyakran kísérik erős lökések a nyugati, északnyugati szelet, amely holnap már csak helyenként élénkülhet meg.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +3 fok között alakul, de az Északi-középhegység szélvédett völgyeiben ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 3 és 10 fok között alakul, északkeleten az alacsonyabb értékekkel.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)