Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Ragadozó városok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2018. december 26. 17:00
Heti premier a Center moziban a Ragadozó városok
December 27. és január 2. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

heti premier a center moziban a ragadozó városok című film

Forrás: imdb.com

Heti premier a Center moziban a Ragadozó városok (szinkr. új-zélandi-amerikai akció-kaland) 3D! 15.30, 18.15 és szombaton, vasárnap 10.30-kor, valamint december 31-én 10.30, 13.30-kor. Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik alsó soráról származik, találkozik a veszélyes szökevénnyel, Hester Shaw-val, és kisvártatva a saját életéért kell küzdenie. A két ellenlábas, akiknek sosem kellett volna találkozniuk, váratlanul szövetségre lép, hogy megváltoztassa a jövő alakulását.

15.15, 19.00-kor Rossz versek (magyar vígjáték) PREMIER! A 33 éves Merthner Tamás magánélete romokban, mert párizsi ösztöndíját töltő barátnője, Anna éppen most szakított vele. Tamás önsajnálatában, a múltjában kezdi keresni a választ arra, hogy a szerelem valóban csak akkor létezik-e, amikor már gyakorlatilag nincs. Magánéleti problémáinak feldolgozása mellett, Tamás emlékeiből ébred rá a mai társadalom elveszettségére is, ezúton kapunk egy rendkívül szubjektív képet Magyarország jelenéről.

14.30, 18.30, 21.00 és szombaton, vasárnap 10.45-kor, valamint december 31-én 10.45, 13.45-kor Űrdongó (szinkr. amerikai akció-kaland) 3D! 1987-ben Űrdongó menekülni kényszerül a Cybertronról, és egy kaliforniai tengerparti kisváros roncstelepén rejtőzik el. Charlie (Hailee Steinfeld) éppen 18 éves lesz, és keresi a helyét a világban. Ő talál rá az ütött-kopott, lerobbant Űrdongóra. Amikor Charlie életre kelti, hamar ráébred, hogy ez az autó nem csak egy közönséges Volkswagen Bogár.

13.45, 16.45 és szombaton, vasárnap 11.00-kor, valamint december 31-én 10.45, 13.45-kor A Grincs (szinkr. amerikai családi animációs) 3D! A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mindenféle találmánnyal és szerkentyűvel, melyek a házigazda mindennapi kényelmét szolgálják, így a Grincs csak akkor látja szomszédait Kifalván, amikor kifogy az élelemből. Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel. Amikor a Kik bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz a karácsony, a Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt.

 

a holmes & watson című amerikai bűnügyi vígjáték

Forrás: imdb.com

17.15-kor Holmes & Watson (szinkr. amerikai bűnügyi vígjáték) PREMIER! Sherlock Holmes, a világ első magándetektívje mindig olyan furcsa volt, hogy az már vicces. Will Ferrell szerencsére nem tiszteli a tekintélyt – egy Saturday Night Live szkeccsben már bebizonyította, hogy milyen volna Holmes, ha ő játszaná. A jelenet hatalmas népszerűségre tett szert, ezért láttak neki az alkotók, hogy néhány kiváló segítőtárs bevonásával (köztük Ralph Fiennes a detektív ősellensége, dr. Moriarty, és Hugh Laurie Holmes okosabb bátyja szerepében) elkészítsék minden Holmes-filmek ősanyját, a paródiák paródiáját.

13.15, 15.45, 18.00 és szombaton, vasárnap 10.15-kor, valamint december 31-én 10.15, 13.15-kor Mary Poppins visszatér (szinkr. amerikai családi) A Mary Poppins visszatér a gazdasági válságtól sújtott, 1930-as évekbeli Londonban játszódik, 24 évvel az első rész után. Michael Banks három gyermekével és házvezetőnőjével, Ellennel még mindig a Cherry Tree Lane-en lakik, és abban a bankban dolgozik, melyben egykoron apja is. Jane Banks anyja nyomdokába lépve áll ki a munkavállalók jogaiért, miközben segítő kezet nyújt Michael családjának. Miután Michaelt súlyos veszteség éri, a talányos dadus, Mary Poppins ismét felbukkan a életükben, és különleges varázsképességei, no meg a mindig vidám lámpagyújtogató, Jack segítségével segít a családnak ismét felfedezni az élet örömeit és csodáját.

20.30-kor Álommeló (szinkr. amerikai romantikus vígjáték) Maya (Jennifer Lopez) okos, talpraesett nő, aki többre vágyik az élettől. Hosszú évek óta dolgozik a helyi szupermarketben és szeretne feljebb jutni a ranglétrán. Amikor megpályázza a menedzseri állást – ami után oly régóta epedezik –, felsőfokú végzettség híján elutasítják. De Maya nem adja fel ilyen könnyen az álmait. Egy tévedés folytán, amiben egy kamu Facebook profil is szerepet játszik, állást ajánlanak neki New York egyik legmenőbb vállalatánál. Egyszerre minden az ölébe hull, ami után eddig csak áhítozott: csilli-villi lakás, trendi ruhák, remek állás. Csak egy a bibi: mindenki azt hiszi az új helyen, hogy ő valaki egészen más.

21.00-kor BÚÉK (magyar dráma-vígjáték) Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.

20.45-kor Aquaman (szinkr. amerikai-ausztrál akció-kaland-fantasy) 3D! Ő az igazság ligája legerősebb tagja. Arthur Curry megtudja, hogy Atlantis, a víz alatti királyság trónja rá vár. Mint törvényes örökösnek, neki kell elfogadnia a koronát, hogy csatába vezesse a népét – mert a világ bajban van, és nincs, más, aki kiálljon érte.

 

az aquaman című amerikai-ausztrál film

Forrás: imdb.com

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)