Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szondy Máté pszichológus tart előadást a művelődési házban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. november 14. 13:00
Szondy Máté pszichológus tart előadást a művelődési házban
Programajánló

Szondy Máté pszichológus tart előadást NOVEMBER 17-ÉN a művelődési házban 

Fotó: Starity.hu

Kamaraterem

November 21-én, szerdán 19 órától a Kulcsár Noémi Tellabor állítja színpadra az Elfolyó idő című táncszínházi darabot. A Halász Gábor és Kulcsár Noémi által rendezett előadáson Hajszán Kitti, Halász Gábor, Schell Martin, Rubi Anna és Csizmadia Tamás táncolnak.

Könyvtár

Schmausz Annamária és But Rebeka kiállítása november 21-ig tekinthető meg a könyvtár nyitvatartási idejében. November 22-én, csütörtökön 17 órától mutatják be a Gyula régen és ma sorozat 14. kötetét, a Gyulai művésztelepesek című kiadványt. November 23-án, pénteken 16.30-kor Mozaik címmel nyílik kiállítása a Boróka Kulturális Egyesületnek, a tárlatot december 12-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Művelődési ház

November 17-én, szombaton 16 órától családi szombat délutánra várják a gyerekeket és a felnőtteket. A jegyek 800 forintba kerülnek. November 19-én, hétfőn 19 órától Szondy Máté pszichológus, egyetemi oktató tart előadást a Kultur Cafe életvezetési sorozatának keretében. A jegyár 1200 forint.

Vigadó

November 17-én, szombaton 17 órától nótaestet rendez a Gyulai Nótakedvelő Egyesület. A rendezvényen Sztojka László prímás és zenekara kíséri a fellépőket. Jegyek 2500 forintért kaphatók.

Almásy-kastély

November 17-én, szombaton 16 órától Berta Jimmy és Hevesi Imre várja zenés gyermekműsorral a gyerekeket a kastély télikertjénél. A koraszülöttek nemzetközi napja alkalmából szervezett program végén, 17 órakor lila fénnyel világítják meg az épületegyüttest.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)