Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tizenöt gólos hengerezéssel maradt az élen a Barna-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. október 01. 09:00
Tizenöt gólos hengerezéssel maradt az élen a Barna-csapat
Makó KC–Gyulasport NKft. 21-36 (8-21)

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság délkeleti csoportjának 3. fordulójában a Gyulasport NKft. felnőttegyüttese a Makói KC csapatához látogatott szeptember 30-án. A Barna Károly vezette gyulai gárda a bajnokság első helyéről érkezett a sereghajtó otthonába.

Barna Károly sikerre vezeti csapatát

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Borsós E., Buzási O. 5, Radnóti M. 2, Csapó-Kovács H. 1, Pap Zs. 1, Papné Lukoviczki B. 11/7, Bányainé Szabó R. 7. Csere: Antal X., Varga M., Rácz K. 2, Domokos-Semjéni H. 2, Gyepes R. 2, Boruzs B. 2 és Szappanos R. 1. Vezetőedző: Barna Károly.

A fürdővárosi csapat egy könnyed mérkőzésre készült, hiszen nagy tudásbeli különbség állt a két rivális között. Ennek megfelelően alakult a mérkőzés, a vendégek már az első félidőben tizenhárom gólos előnyt kovácsoltak maguknak.

Ahogy azt Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, a gyulai lányok nagy kedvel kézilabdáztak, nem foglalkoztak az eredménnyel. Játékuk élményszámba ment, majdnem minden támadásuk góllal fejeződött be. Papné Lukoviczki Beáta ismét tíz gól fölé tudta tornázni találatainak számát, amellyel már ötödik a gólvadászok listáján.

Barna Károly vezetőedzőnek a második félidőben gárdája építésére is maradt ideje, aminek megfelelően négy tehetséges fiatal kézilabdázó is szerepet kapott a párharcban. Boruzs Barbara, Gyepes Rita, Szappanos Réka és Varga Mónika élt is a lehetőséggel, játékuk is hozzájárult a „várvárosiak” nagy különbségű győzelméhez.

A magabiztos sikert arató Gyulasport NKft. csapata az újabb két pontnak köszönhetően továbbra is a tabella élén áll. Barna Károly lendületben lévő gárdája a következő körben a Felföldi István SE együttesét látja vendégül.

– Elismerés illeti a lányokat. Minden nevezett játékos játéklehetőséget kapott, akik éltek is a lehetőséggel. Elégedett vagyok a csapat játékával a kisebb hibák ellenére is, amik főleg a védekezésben jelentkeztek – értékelt Barna Károly.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)