Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Névadójukra emlékeztek az Implom József általános Iskola diákjai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. szeptember 27. 11:00
Névadójukra emlékeztek az Implom József általános Iskola diákjai
A felsősök biciklitúrán, az alsósok gyalogtúrán vettek részt
Névadójuk születésnapját ünnepelték szeptember 27-én a Gyulai Implom József Általános Iskola diákjai. Az eseményt minden évben közös mozgással, koszorúzással, kerékpározással és városi sétával töltik az intézménybe járó diákok és tanáraik.

közös mozgással, koszorúzással, kerékpározással és városi sétával ünnepeltek az implomos diákok

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Az idei program kezdetén is az udvaron gyülekeztek a nebulók, amely után diáktársaik műsort adtak elő. Az osztályok a születésnapra különleges plakátokat is készítettek, amelyeknek az egészségmegőrzés volt a témája, ezek közül a legjobbakat ki is állították a háttérben.
 
A közös program zenés bemelegítéssel indult, majd a diákönkormányzat tagjai koszorút helyeztek el Implom József emlékére. Ezek után vette kezdetét a biciklitúra a felsősöknek, akik ebben az évben a Termál kempinget vették célba.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

 
Az intézmény vezetője, Kertes Gabriella lapunknak elmondta: egy-egy ilyen alkalom jó lehetőség arra, hogy a diákok minél több olyan hasznos információhoz jussanak, amelyekre a tanórák keretein belül nincs lehetőség. 
 
– Beszélünk az egészséges életmódról, mellette Implom József élete minden egyes évben szóba kerül ez alkalommal. A túrák közben különböző informatív állomásokon okosodhatnak a diákok, ám egyik sem verseny, mert ezen a napon a cél a szórakozás és a hasznos információk begyűjtése – ismertette az intézmény vezetője.   
 
Az alsósok városi gyalogtúrán vettek részt a rendhagyó születésnapon, a felnőttek számára pedig egész nap ingyenes vérnyomás- és vércukormérés állt rendelkezésre az iskola könyvtárában.
 
 
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)