Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Történelmi győzelemmel lépett az élre a Barna-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. szeptember 24. 13:30
Történelmi győzelemmel lépett az élre a Barna-csapat
Csorvási SK –Gyulasport NKft. 26-36 (12-17)

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság délkeleti csoportjának 2. fordulójában a Gyulasport NKft. felnőttegyüttese a Csorvási SK otthonába látogatott szeptember 23-án. A Barna Károly vezette gyulai gárda egy évek óta ledönthetetlen fallal nézett szembe.

történelmi győzelmet ünnepelhetett a barna-csapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Borsós E.,  Buzási O. 5, Csapó-Kovács H. 5, Pappné Lukoviczki B. 11/5, Radnóti M. 1, Pap Zs. 6/1, Bányainé Szabó R. 5. Csere: Varga M., Antal X., Balázs V., Rácz K. 1, Domokos-Semjéni H., Csiffáry Cs. 1, Boruzs B. és Gyepes R. Vezetőedző: Barna Károly.

A két együttes hosszú évek óta csatázik már egymással, azonban egészen 2015-ig kell visszamenni az időben egy fürdővárosi győzelemhez. Barna Károly csapata ennek megfelelően kellő elszántsággal vetette bele magát a tavalyi bronzérmes csorvási gárda elleni küzdelembe.

Az összecsapást magabiztosan kezdte a „várvárosi” csapat: Pappné Lukoviczki Bea góljával beindult a derbi. A hazaiak csak az ötödik percig tartották a lépést a vendégekkel, a mérkőzés további részében csak futottak az eredmény után.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, a csapat minden játékosa kettőzött erővel vetette magát a küzdelembe, nagyszerű játék és remek hozzáállás jellemezte a lányok munkáját.

A kiváló kapusteljesítményt nyújtó Borsós Erika által nyújtotta biztos alap, Buzási Orsolya és Bányainé Szabó Renáta szélsőjátéka, valamint Pap Zsófia, Pappné Lukoviczki Beáta és Csapó-Kovács Hajnalka hármasának góljai építették fel a tízgólos gyulai győzelmet.

A magabiztos sikert arató Gyulasport NKft. az újabb két pontnak köszönhetően a tabella élére állt. Barna Károly lendületben lévő gárdája a következő körben a könnyebben verhető Makói KC otthonába utazik, hogy növelje előnyét a tabellán.

– Történelmi győzelmet arattunk, hiszen amióta a csapatot irányítom, nem tudtunk győzni a csorvási együttes ellen. Gratulálok a csapat minden játékosának, hiszen mindenki nagyon akarta ezt a győzelmet. Remélem, hogy ez nemcsak egy átmeneti állapot lesz, hanem tartósan tudjuk ezt a szintet tartani – nyilatkozta a vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)