Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Balogh Noémi bejátszotta magát az U19-es keretbe

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. szeptember 14. 15:00
Balogh Noémi bejátszotta magát az U19-es keretbe
A Gyulai Amazonok játékosa újabb összetartáson vehet részt a magyar korosztályos válogatottnál

Az U19-es női labdarúgó-válogatott összetartást rendezett szeptember 10. és 12. között. A lipóti edzőtábor célja a keret szűkítése volt.

Újra címeres mezben játszhat balogh noémi (19-es számmal)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Molnár Zoltánné, a Gyulai Amazonok vezetőedzője elmondta, Turtóczki Sándor szövetségi edző a három nap alatt technikai, taktikai és erősítő edzéseket végeztetett lányaival. A tréningek mellett két edzőmérkőzés is szerepelt a programban, ahol Noémire jobb védőként számított a kapitány.

A fiatal gyulai játékos igencsak jó benyomást tett a szakemberre, hiszen újabb összetartáson vehet majd részt, ezúttal Budapesten. A négynapos programban két mérkőzés is szerepel Szlovénia korosztályos legjobbjai ellen.

Balogh Noémi számára igencsak fontos lesz a következő megmérettetés, hiszen a magyar U19-es válogatott október elején Európa-bajnoki selejtezőt játszik, addig pedig tovább szűkül a korosztályos nemzeti csapat kerete. A fürdővárosi tehetség nem először öltheti magára a válogatott mezét, eddig több alkalommal léphetett pályára az U17-es gárda derbijein.

– Bízunk benne, hogy Noémi kisebb sérülése ellenére helyt tud állni. Reméljük, hogy Turtóczki Sándor is jó véleménnyel lesz róla, hiszen kiváló technikai tudással rendelkezik, emellett rendkívül jól terhelhető. Véleményem szerint már csak rajta múlik, milyen napokat fog ki, hiszen korosztályában kiemelkedő teljesítményt tud nyújtani. Nagyon szurkolunk neki, büszkék vagyunk rá – fejezte kielégedettségét Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)