Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Élőben nézheted Fülöp Diána játékát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. szeptember 12. 10:00
Élőben nézheted Fülöp Diána játékát
Történelmi mérkőzést játszik a magyar női futsalválogatott

A magyar női futsalválogatott Ukrajnában próbálja meg kiharcolni az Európa-bajnoki részvételt. A Fülöp Diánát is a soraiban tudó nemzeti csapat ma 18.30-tól Ukrajna legjobbjaival csörtézik, a mérkőzést élőben kísérhetnek figyelemmel a Futsalhungary.hu weboldalon.

Fülöp Diána élőben roboghat 

Fotó: Tóth László

Ahogy azt már korábban megírtuk, Fülöp Diána is meghívást kapott a magyar női futsalválogatott keretébe, amely Ukrajnában játszik Európa-bajnoki selejtezőt szeptember 9–16. között.

Amint azt a Futsalhungary.hu internetes oldalon olvashatjuk: az UEFA tavaly döntött arról, hogy 2019-től a női futsalválogatottak számára is Európa-bajnokságot rendez. A Dombó János vezette magyar csapatnak nehéz dolga lesz, hiszen szerdai első ellenfelünket, a házigazda ukránokat nálunk jóval magasabban jegyzik, a kontinens legjobbjai között tartják számon a sportágban.

– A magyar női futsal számára óriási dolog, hogy mostantól rendszeresen Európa-bajnoki selejtezőkön vehet részt a válogatott, és mindjárt az első Eb-kiírásban olyan csapattal is megmérkőzhetünk, mint például a nálunk magasabban jegyzett ukrán együttes. Igyekszünk kihasználni ezt az alkalmat a tanulásra és a tapasztalatszerzésre, miközben természetesen bízunk benne, hogy eredményesség tekintetében sem kell majd szégyenkeznünk – áll a kapitány közleményében.

A Gyulai Amazonok középpályásának és társainak játékát a gyulai szurkolók is figyelemmel kísérhetik, hiszen a Futsalhungary.hu weboldal élőben közvetíti a történelmi összecsapást.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)