Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fülöp Diána a felnőtt-futsalválogatott keretében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. augusztus 31. 09:00
Fülöp Diána a felnőtt-futsalválogatott keretében
A Gyulai Amazonok középpályásával a soraiban játszik Európa-bajnoki selejtezőt a magyar nemzeti tizenegy

Fülöp Diána is meghívást kapott a magyar női futsalválogatott keretébe, amely Ukrajnában játszik Európa-bajnoki selejtezőt szeptember 9–16. között. A Gyulai Amazonok csapatkapitánya az első játékos, aki a felnőttek között öltheti magára a nemzeti színű mezt.

Fülöp Diána

Fotó: Tóth László

Ahogy azt az Mlsz.hu internetes portálon olvashatjuk, az UEFA elkészítette az első női futsal-Európa-bajnokság selejtezőjének csoportbeosztását. A Dombó János vezette magyar válogatott Ukrajnában lép pályára szeptemberben, ahol a házigazdák mellett Kazahsztánnal és egy előselejtezőből érkező csapattal mérkőzik meg.

A Gyulai Amazonok Facebook-oldalán pedig már az örömhírt olvashatjuk: „Csapatunkból Fülöp Diána is meghívást kapott a futsalválogatott keretébe, amely szeptember 9–16. között három mérkőzést játszik Ukrajnában az Európa-bajnoki selejtező keretében”.

 

 

Fotó: Tóth László

– Nagyon sok év munkája az, ami most beérni látszik Diának. Büszkék vagyunk rá, és bízunk benne, hogy minden mérkőzésen játéklehetőséget kap Dombó Jánostól. Dia a legjobb formában van, nem kérdés, hogy ott a helye a legjobbak között. Ebben a kisvárosban hatalmas szó, hogy valaki teljesen amatőrként a nemzeti együtteshez tud csatlakozni. Szurkolunk neki és a magyar csapatnak – értékelt Molnár Zoltánné, a Gyulai Amazonok vezetőedzője.

Ahogy azt Fülöp Diána elmondta, hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy bekerült a keretbe, és a hazai mezőny legkiválóbb játékosaival játszhat együtt.

– Sok külföldön játszó játékos van a csapatban, akik talán jobban ismerik a nemzetközi mezőnyt, de engem a tudásom mellett a szívem és a motivációm fog vezérelni. Az elmúlt pár hónapban többet edzettem, az lebegett mindennap a szemem előtt, hogy elérjem az álmaimat. Igyekszem élni ezzel a lehetőséggel, célom mindenképpen az, hogy a legjobban szerepeljek, és csapatunk jó hírét messzire elvigyem – fogalmazott a gyulai játékos.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)