Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Petruska András és a Synema ad koncertet a várkertben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2018. augusztus 22. 13:00
Petruska András és a Synema ad koncertet a várkertben
Programajánló

Augusztus 23-án, csütörtökön 20.30-tól Petruska András, 22 órától a Synema lép színpadra

Fotó: Gyulai Hírlap 

Várkert

Augusztus 22-én, szerdán 18 órától Tengeri Attila zenés interaktív gyermekműsora szórakoztatja a kicsiket, 21 órától az Olasz Meló koncertezik. Augusztus 23-án, csütörtökön 20.30-tól Petruska András, 22 órától a Synema lép színpadra. Augusztus 24-én, pénteken 21 órától a Dirty Slippers zenekar ad koncertet. Augusztus 25-én, szombaton 21 órától DJ Ravasz nyárzáró partija várja a kikapcsolódni vágyókat.

 

Harruckern tér

Augusztus 22-én, szerdán 19 órától a Harruckern Táncegyüttes lép fel. Augusztus 29-én, szerdán 19 órától a Fitdance Center Tánciskola ad műsort.

 

Almásy-kastély Látogatóközpont parkja

Augusztus 24–25-én rendezik meg a Kastély Zenei Napokat a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont parkjában. Pénteken 18 órától a Gyulai Ifjúsági Fúvószenekar ad koncertet, majd este fél kilenctől Aggházy Károly és Giovanni Sgambati műveiből hallhatnak egy összeállítást az érdeklődők Molnár Tímea (szoprán), Papp Viktor (tenor) és Nagy Márta (zongoraművész) előadásában. Augusztus 25-én, szombaton a Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár Hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekara lép fel a kastélyparkban. A PowerBeat ütőegyüttes koncertje 20.30-kor kezdődik.

 

Almásy-kastély kávézója

A Halmos Béla építész, Széchenyi-díjas népzenekutató ifjúkori grafikáiból nyílt kiállítás szeptember 16-ig tekinthető meg az Almásy-kastély kávézójában.

 

Kohén Képtár

A hétvégén Hunya Gábor – a kiállított műalkotások tulajdonosa – két alkalommal is tart tárlatvezetést a Kohán Képtár Emlékezet és elvágyódás című időszaki kiállításán: augusztus 24-én, pénteken 11.30-tól magyar, másnap 14 órától német nyelven. A német nyelvű vezetést követően örömmel áll azon magyar ajkúak rendelkezésére is, akik az előző munkanapon nem tudnak ott lenni a programon.

 

Világóra

Augusztus 30-án, csütörtökön 19 órától a Laczkás Akusztik zenél a Világóránál.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)