Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Esős lehet a szerda, a meleg is mérséklődik

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2018. augusztus 14. 17:30
Esős lehet a szerda, a meleg is mérséklődik
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Kedden a Dunántúlon nyugat, északnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, másutt az erőteljes gomolyfelhő-képződés lesz jellemző.

Egyre többfelé várható zápor, zivatar, nyugaton eső is. Helyenként heves zivatar is lehet felhőszakadással, jégesővel. Éjszaka egyre kevesebb helyen várható csapadék, a reggeli órákban és szerdán napközben már inkább csak az északkeleti, keleti megyékben fordulhat elő eső, zápor, zivatar. Ott emiatt még szerda délután is lesznek erősen felhős területek. Másutt ugyanakkor szerdán a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre lehet számítani, és csak elvétve alakulhat ki futó zápor. A szél egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, és elsősorban szerdán meg is erősödik, emellett zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 26 és 31 fok között alakul, de a tartósabban csapadékos északkeleti határvidéken ennél akár több fokkal is hűvösebb lehet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)