Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Akár 500 forintért is bejuthatunk a Gyulai Várfürdőbe

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. augusztus 03. 14:05
Akár 500 forintért is bejuthatunk a Gyulai Várfürdőbe
Az úszójegy a legolcsóbb belépő, az úszni nem tudóknak pedig ingyenes úszásleckéket tartanak

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A Gyulai Várfürdőben egyre több olyan szolgáltatást nyújtanak, amely a helyi lakosoknak szól. Ezeket szedtük most egy csokorba, amiben Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő igazgatója segített nekünk. 

Az ügyvezető lapunknak elmondta: célul tűzték ki, hogy a helyiek is magukénak érezzék a város fürdőjét, és hogy kedvezőbb áron fürdőzhessenek. Kiderült: a Gyulai igazolvánnyal rendelkezők kapják a legmagasabb kedvezményt, csaknem 60 százaléknyit.

– Igyekszünk minél többet nyújtani, és olyan kedvezményekkel, programokkal állni az itt lakók rendelkezésére, amelyekért szívesen térnek be hozzánk – ismertette Kun Miklós.

– Népszerűek az olyan szolgáltatásaink, mint az éjszakai wellness, vagy a frissítő masszázs, de azt például kevesen tudják, hogy nem kell külön háziorvosi beutaló ahhoz, hogy a gyógyászati szolgáltatásokat igénybe vegyék nálunk, hiszen reumatológiai szakrendelésünk is van, így a mi orvosunk is be tudja utalni a betegeket a gyógyító kezelésekre – emelte ki.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Kifejezetten a környéken élőket szólítja meg a helyi strandon tartott nyári tábor, amely öt hétig szórakoztatja a gyerekeket. Az apróságok mellett a szülőket is várják, sőt, azokat is, akik nem tudtak úszni. Számukra nyáron ingyenes úszásoktatást szerveznek.

Azt is megtudtuk, hogy a belépés szempontjából kifejezetten szerencsések azok, akik Gyulán élnek, és szívesen úsznának rendszeresen. 

– Akik szeretnék a mozgást beépíteni a mindennapjaiba, ám nem tudnak egy napot eltölteni nálunk, úszójeggyel jöhetnek be, ami gyulai igazolvánnyal 500 forintért vásárolható meg a jegypénztárainkban – emelte ki Kun Miklós. Hozzátette: a legkisebbekről sem feledkeztek meg, hiszen az intézményekkel közösen rendszeres úszásoktatás zajlik a város óvodásai és iskolásai számára, és a Gyulán szervezett táborok fiatal résztvevői is rendszeresen eltöltenek egy-egy napot a város fürdőjében.  

A helyszínen megtudtuk, a helyi kedvezmények sora a tervek szerint tovább bővül. A célok között szerepel a korábbi Akciós gyulai jegy elnevezésű kedvezményes belépő ismételt bevezetése is, amely kiemelt időszakokon kívül, további 50 százalékos kedvezményt biztosítana a gyulai jegy árából.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)