Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felhangolja hangszereit a Démusz-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. július 24. 11:30
Felhangolja hangszereit a Démusz-csapat
Gyulai Futball Klub-Termál– Békéscsaba 1912 Előre II. 0-0 (0-0)

Ahogy arról korábban hírt adtunk, összeolvadt a Gyulai Futball Klub és a Várfürdő-Gyulai Termál FC csapata. A Démusz Zsolt irányította együttes első felkészülési mérkőzését játszotta a Békéscsaba 1912 Előre II. csapata ellen július 21-én.

Első erőfelmérőjét teljesítette az átalakult Démusz-csapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Futball Klub-Termál: Démusz, Franciskovic kapusok, Radics, Kádár, Nagy S. Kukla, Oláh, Bogár, Patkás, Biró, Okos, Nagy E. Czirok, Repisky, Kovács és Fazekas. Vezetőedző: Démusz Zsolt.

Ahogy azt Démusz Zsolt vezetőedző elmondta, a Gyulai Futball Klub-Termál együttese már július elején megkezdte felkészülését a következő bajnoki szezonra, ám ekkor még korántsem volt biztos, hogy melyik osztályra.

– A csapat július 10-én kezdte meg a felkészülést a következő bajnoki évadra. Akkor még a megye III.-as bajnokság volt realizálható a csapat számára. Ennek megfelelően határoztuk meg a kezdés időpontját is, ami pár nap elteltével viszont már majdnem későinek volt mondható. A vezetőségnek sikerült pontot tenni a vitás ügyekre a két klub között és így megnyílt a lehetőség a megye I.-es bajnokságban tovább szerepelnie az együttesnek.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Démusz Zsolt és Csepregi György helyzetét a játékos mozgás is alaposan megnehezítette: többen tanulmányi okok miatt távoztak az együttestől, más játékosok a klub körüli hosszas huzavona miatt igazoltak el. A csapat már biztosan nem számíthat Harman, Jimoh, Tövisháti, Bozó, Susánszki, Vincze, Bozsó és Fülöp játékára.

– Nyolc játékos van a távozók oldalán és csak négy érkezőre számíthatunk. Egyelőre tizenhat fős kerettel készülünk a bajnokságra, aminek első erőfelmérője a Békéscsaba II. elleni edzőmérkőzés volt.

A fürdővárosi együtteshez Radics, Bíró, Franciskovics és Fazekas csatlakozott, akik már a szomszédvári derbin elkezdhették beépülésüket a gárdába. Démusz Zsolt és Csepregi György alakulata az első felkészülési derbinek is az ismerkedés és a csapatépítés jegyében vágott neki.

– Az elsődleges cél a most érkező játékosok felmérése volt, illetve hogy a játékosok is kipróbálhassák magukat a mi játékrendszerünkbe.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Mindkét együttes kellő óvatossággal kezdet a párharcot. A gyulai kerethez csatlakozó új játékosok a mérkőzés első negyedórája után vették fel a fürdővárosi keret ritmusát. A mérkőzés ezen szakaszában több ígéretes lehetőséget is sikerült kialakítania a hazai együttesnek, ám a vezető találatot nem sikerült megszereznie.

– Összességében elégedett vagyok a csapat hozzá állásával és még a játékkal is, ami ennek az időszaknak megfelelő képet festett.

A Gyulai Futball Klub-Termál következő felkészülési mérkőzésén a Mezőhegyesi SE ellen lép pályára az Id. Christián László Városi sporttelepen július 28-án.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)