Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vébére készen a gyulai íjmesterek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. július 17. 10:00
Vébére készen a gyulai íjmesterek
Maratoni versennyel hangoltak a közelgő világeseményre a Kerecsényi László íjász Egyesület tagjai

Immár harmadik alkalommal rendezte meg különleges versenyét a Kerecsényi László Íjász Egyesület július 14-én. A maratoni megmérettetés résztvevői a közelgő gyulai világbajnokság jegyében lőttek a Thermal Kempingben felállított célokra.

Közösen hangoltak a közelgő világeseményre

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A verseny most is két részből állt: egy huszonegy célos, történelmi szakágnak megfelelő pályából és egy nyolcvanlövéses kihívásból, amelyen már a világbajnokság lőlapjaira lehetett célozni.

A vesszősuhogásos rendezvény célja a megfelelő felkészülési lehetőség biztosítása volt az augusztus 18-án sorra kerülő történelmi íjász szakág világbajnokságára.

Ahogy azt Lovász Tamás főszervező a nyár végi viadalról elmondta, a világméretű seregszemle az Országos Bajnoksággal és Nemzeti Bajnoksággal, a Történelmi Íjász Világbajnoksággal, a Táv- és Távcéllövész Világbajnoksággal és az Íjászat Napjával egy csokorba kötve kerül megrendezésre.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Thermal Kemping területén felállított pályákon a történelmi íjak, a vadászíjak és a barebow-íjak viselői csaptak össze, akik négy korosztályban lőttek az értékes díjakért.

Eredmények:

Barebow gyermek: 1. Bucur MaiaTörténelmi íj gyermek: 1. Németh Réka, 2. Némedi Fanni. 1. Szabó Marcell 2. Hegedűs István, 3. Zvolenszki Gergő. Vadász íj gyermek: 1. Szabó Brigitta. Történelmi íj ifjúsági: 1. Szigeti Viola. 1. Zvolenszki Richárd, 2. Makai PéterBarebow felnőtt: 1. Bucur Krisztina, 2. Botizan Maria. 1. Seres Géza. Történelmi íj felnőtt: 1. Lévárdi Melinda, 2. Nagy Enikő, 3. Szigetiné Varga Viola. 1. Ridi Ferenc, 2. Bajnóczi Ervin, 3. Kovács LajosVadász íj felnőtt: 1. Kis Mónika. 1. Ozsvar András, 2. Pénzes Zoltán, 3. Székely Zoltán. Történelmi íj veterán: 1. Mező Anikó, 2. Pencsók Edit, 3. Jakó MargitBarebow veterán: 1. Aranyosi Imre, 2. Bucur MariusVadász íj veterán: 1. Püski János, 2. Gyarmati Gábor.

GYULAI HÍRLAP • 2018. július 17. 18:51
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)